0
0
0

NIK 03-0480-001

-60%
Продано
NIK 03-0480-001
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Giatoma NiccoliGiatoma Niccoli
  • Код товару: 000009303
  • Наявність: Модель распродана!
950 грн.
2 370 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:нубук
Колір:черный
Внутрішній матеріал:кожа
Купить NIK 03-0480-001 Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Польша, нубук, черный, демисезон, кожа

Зовнішній матеріалнубук
Колірчерный
Внутрішній матеріалкожа
Висота виробу9,5см
ВиробництвоПольша
Довжина устілки в 4127.5см
Висота підошви2см-0,5см
Сезондемисезон
ПодошваPU

Оригінальне взуття NIK (Польща)

Польське взуття підкорило українців своєю оригінальністю та високим рівнем якості. Вироби від відомих брендів дозволяють отримати обновку з натуральних матеріалів, орієнтовану на потреби сучасної людини і при цьому доступну за вартістю. Ортопедичні устілки, амортизуюча підошва та каблук, кілька варіантів об'єму та підйому стопи. Все це дозволяє вибрати для себе найкращий варіант черевиків, чобіт і навіть кросівок.

Giatoma Niccoli (NIK) – відомий бренд родом із Польщі, який вже кілька десятків років створює унікальні моделі взуття як для жінок, так і для чоловіків. Фішкою виробника стала широка палітра кольорів, які не виглядають зухвало, але привертають увагу до готової продукції, надаючи їй особливого стильного вигляду. Компанія націлена на світові тренди, але прагне вийти на зовсім інший рівень. Основною метою є не наслідування стандартів моди, а створення власних модних тенденцій, які будуть наслідувати інші.

Про виробника NIK

Перша взуттєва фабрика NIK була офіційно введена в експлуатацію у 1989 році. Фірма досить швидко стала популярна на внутрішньому ринку країни: натуральні матеріали, добротна фурнітура, вишукані дизайни, різноманітність фактур та форм.

На сьогоднішній день у Польщі успішно функціонує кілька заводів NIK, що випускають взуття не лише для внутрішньонаціонального ринку країни. Фірма давно вийшла на міжнародний ринок, має широкі дилерські мережі, виконує експорт продукції до України, Словаччини, Німеччини, Білорусії, Росії, більшості країн Прибалтики.

Асортимент бренду досить широкий. Дизайнерське бюро займається активною розробкою нових фасонів чоловічого взуття, а також сміливо впроваджує інноваційні рішення у жіночі моделі. У каталогах легко знайти класичне взуття, але у нових колірних рішеннях. Вміле сплетіння класики та модерну, вигідно виділяє брендову продукцію серед товарів конкурентів:

  • стримані тони у комбінації з яскравими молодіжними вставками;

  • величезний асортимент фактур та матеріалів;

  • повне дотримання рекомендацій ортопедів, світових стандартів якості та безпеки.

Giatoma Niccoli - виробник, який знає як створити стильне та якісне взуття без будь-яких компромісів.

Асортименти взуття NIK

Бренд кілька разів на рік випускає нові колекції чоловічого та жіночого взуття, які чудово підходять для людей різних вікових та соціальних класів. Тут є офіційні моделі для робочих моментів, більш фривольні варіанти для повсякденного носіння, максимально зручне взуття спортивного стилю для активного відпочинку та занять спортом.

Польське взуття для стильних жінок

Класика завжди буде в моді, але бренд Giatoma Niccoli знає як зробити всім знайомі туфлі-човники більш цікавими та модними, а кросівкам надати елегантності та шику. А тому фірмове взуття для жінок стало вибором №1 для українок, які люблять виглядати елегантно, але не буденно:

  • туфлі навіть у класичних темних тонах виглядають сучасно за рахунок наявності фурнітури, дрібних деталей яскравішого відтінку, цікавих дизайнерських рішень, що стосуються фактури матеріалу. Кожна модниця легко поповнить свій гардероб зручними, молодіжними туфлями на високих або низьких підборах, зі шнурівкою або без неї, доповнені різними аксесуарами або витриманими у строгому стилі;

  • босоніжки – оптимальний варіант для літнього періоду. Виробник подбав, щоб цей модельний ряд мав максимально широку колірну гаму, тому що літо – це час яскравих фарб та незабутніх емоцій. Ви можете бути щодня різною, але при цьому завжди чарівною та незабутньою;

  • черевики, але не мужні і брутальні, а максимально ніжні, вишукані, що підкреслюють жіночність і легкість всього вашого образу;

  • чоботи для демісезонного періоду та зимових холодів. Компанія приділяє особливу увагу цьому виду взуття, тому що у таких моделях важливий не тільки фасон, а й безпека. Підошва з антиковзаючим покриттям, каблук, що амортизує, змінні устілки, зручна колодка. Асортимент фірмового зимового взуття просто величезний, що дозволяє не стримувати себе у виборі;

  • кросівки та кеди порадують довговічністю та практичністю. Навіть при активному їх використанні таке взуття тривалий час зберігає акуратний зовнішній вигляд і форму.

Урізноманітнити свій образ, створити унікальний імідж, гарантувати собі свободу вибору ансамблю одягу, незалежно від погоди за вікном, найпростіше з брендом NIK.

Імідж справжнього чоловіка від NIK

Чоловічий модельний ряд брендового взуття не менш різноманітний та унікальний. Тут присутні класичні моделі, але погляд неодмінно затримається на варіантах із нестандартним їх дизайном: яскрава шнурівка, цікаве тиснення, унікальна комбінація фарб. Giatoma Niccoli пропонує кожному поціновувачу стильного взуття забути про одноманітність та передбачуваність. У світі чоловічої моди є маса набагато цікавіших пропозицій:

  • класичні туфлі - ваш основний вибір для роботи та відпочинку? Тоді ви неодмінно оціните ту ж класику, але з яскравішою підошвою, або виразною вставкою на заднику, нетрадиційною шнурівкою і т.д. З Nik доступні будь-які рішення та образи;

  • черевики стануть улюбленою вашою парою, адже вони підкорюють з першого погляду своїм високим рівнем якості виконання, наявністю натуральних матеріалів та цікавими фасонами. При цьому всьому, виробник не забув, про практичність виробів та їх зручність. Стійкі підбори, широкий вибір форм колодки, міцна, пружна підошва - все націлено на комфорт та правильний розподіл навантажень під час ходьби;

  • взуття спортивного стилю для чоловіків має особливу будову. Воно враховує особливості стопи, високу активність представників сильної статі та деякі фізіологічні процеси організму. Тому у брендовому взутті від NIK ви будете захищені від підвищеної пітливості ніг, появи неприємного запаху, натоптишів тощо.

Купити оригінальне взуття від Giatoma Niccoli – значить подбати не тільки про імідж, але й зробити величезний внесок у власне здоров'я.

Особливості та переваги взуття NIK

Якість без компромісів – філософія бренду Giatoma Niccoli. Ретельне вивчення світових тенденцій моди, упередження інтересів споживачів та використання технологій нового покоління дозволили компанії отримати якісний, стильний продукт.

На сьогоднішній день фірмові вироби представлені в офіційних магазинах виробника, а також мережі роздрібної торгівлі за дуже приємними цінами. Жіноче та чоловіче взуття виготовляється з натуральної шкіри, велюру, нубуку, замші. Для підкладу використовуються тканини з великим вмістом натуральних волокон, а також хутро, овчина.

Кожна нова модель обов'язково проходить ретельну перевірку на відповідність ортопедичним вимогам, міцність та практичність. Тільки після цього, виріб запускає її у виробництво та доставляє готовий товар до споживачів.

Як придбати взуття NIK в інтернет-магазині Chobitok

Вже давно минули ті часи, коли за брендовою річчю треба було їхати у великі міста: Київ, Одесу, Львів, Дніпро тощо. Завдяки зусиллям інтернет-магазину Чобіток, цінителі стильних та оригінальних речей отримали вільний доступ до товарів перевірених та відомих брендів.

На сторінках нашого сайту представлені найцікавіші моделі взуття NIK з останніх колекцій. Також у нас можна знайти варіанти взуття минулих сезонів у розділі “Розпродаж”. Це дозволить отримати бажану обновку зі значною знижкою.

Клієнтам інтернет-магазину Chobitok також доступні:

  • програма лояльності, що працює за накопичувальним принципом;

  • товари, що беруть участь у акціях, або пропоновані з гарною знижкою;

  • доставка замовлення по всій Україні за допомогою поштових служб країни.

Кваліфіковані менеджери магазину, наявність зрозумілих розмірних таблиць, повне дотримання закону про права споживачів. Це робить вашу покупку не тільки зручною, але й максимально безпечною.

З Чобіток™ ваш гардероб заграє новими фарбами!

Немає відгуків про цей товар.