0
0
0

Як впевнитися в тому, що взуття виготовлене з натуральної шкіри

Як впевнитися в тому, що взуття виготовлене з натуральної шкіри

Як впевнитися в тому, що взуття виготовлене з натуральної шкіри

Взуття - важлива складова не тільки нашого іміджу. Якість чобітків напряму впливає на самооцінку свого власника, здоров’я його ніг та загальне самопочуття. До того ж, взуття з натуральної шкіри купити можна на декілька сезонів. Воно по праву вважається найбільш практичним, довговічним та зручним. 

Провідні ортопеди світу рекомендують віддавати перевагу саме шкіряним виробам, які:

  • забезпечують високий рівень гігієни ніг;

  • швидко підлаштовуються під особливості будови стопи власника без деформації своєї первинної форми;

  • не містить в своєму складі шкідливих речовин та інше.

Шкіряні туфлі, мокасини, чоботи, кросівки жіночі або чоловічі перевірити на натуральність легше, ніж здається. Пропонуємо Вам кілька дієвих способів, які не займають багато часу. 

Шпаргалка для вдалих покупок 

Найбільш ефективним методом перевірки натуральності і якості матеріалу взуття є:

  1. Відкрите полум’я: шкіряні черевики чоловічі або жіночі погано горять та мають специфічний аромат смаленої курки. Дермантин, напроти, швидко плавиться, має різкий, хімічний запах.

  2. Критичний сгин: за рахунок пружності натурального матеріалу, на поверхні виробу зі шкіри повністю відсутні заломи та тріщини навіть після декількох таких дій. 

  3. Змочування поверхні: за рахунок природної пористості шкіра поступово вбере вологу в себе, в той час як по дермантину крапельки будуть стікати, не затримуючись. 

Але ж такі агресивні дії жоден продавець не допустить. І як бути, якщо черевики з натуральної шкіри купити вирішили через інтернет?! Тож залиште такі експерименти на потім. Ми радимо почати з огляду етикетки на самому виробі, а також ознайомитись з інформацією на його упакуванні. 

Розшифровуємо ярлик

Чоловіче та жіноче шкіряне взуття від надійного виробника обов’язково має спеціальні позначки, в яких зашифрована основна інформація про використані матеріали:

  • фігурна емблема вказує на те, що використаний натуральна шкіра;

  • якщо в середині такого малюнку зображений ромб - шкіра має покриття;

  • великий ромб без будь-яких доповнень - матеріал штучного походження.

Якщо ви обираєте взуття закордонного виробництва, то про наявність натуральної шкіри будуть свідчити текстові написи на внутрішніх поверхнях виробу: vera pelle, genuine leather, echtleder, cuir та інші в залежності від країни, що випускає товар.

Інші методи як зрозуміти, що взуття шкіряне 

Купити шкіряні босоніжки жіночі гідної якості також важливо, як і зимове взуття. Воно не створює ефект лазні, що важливо в усі пори року, при цьому зберігаючи тепло всередині. Тож, зверніть увагу на:

  1. Еластичність матеріалу. Шкіра природного походження швидко набирає первинної форми після стиснення або згину. При цьому не потрібно складати чоботи вдвоє, достатньо злегка натиснути пальцем в район носка. 

  2. Висока теплопередача. Натуральний матеріал швидко зігрівається в долонях, а дермантин довгий час залишається прохолодним.

  3. Крайові частини деталей. Тут видно не тільки товщину матеріалу, але і його структуру. Натуральна шкіра має суцільну будову, не розшаровується та відрізняється наявністю шорсткої поверхні на вивороті. 

Якщо у Вас залишились питання, зв’яжіться з консультантами інтернет-магазину Чобіток будь-яким зручним способом. Вам буде надана вичерпна інформацію стосовно будь-якої пари взуття, представленої на нашому сайті.

Коментарі