0
0
0

Купівля взуття в інтернеті: на що варто звернути увагу?

Купівля взуття в інтернеті: на що варто звернути увагу?

Купівля взуття в інтернеті: на що варто звернути увагу?

З кожним днем ​​охочих робити покупки онлайн стає все більше. Це дуже зручно і вигідно: 

  • не потрібно витрачати час на дорогу;

  • можна годинами переглядати каталог;

  • є можливість отримати знижку. 

Ми купуємо в інтернет-магазинах практично все. Однак далеко не всі купують взуття онлайн, адже велика ймовірність того, що воно не підійде за розміром, і доведеться переживати, чи можна зробити повернення, чи пропадуть гроші? 

Але якщо бути уважним і правильно робити виміри, ви можете з легкістю придбати хорошу модель взуття без додаткових зусиль.

5 порад для покупки взуття в інтернеті

На жаль, багато хто з нас не серйозно ставиться до покупок в інтернеті. В результаті це призводить до того, що ви отримуєте не той товар, або ще гірше - попадаєте до рук шахраїв. Щоб ви не стали жертвою «поганої» покупки, варто скористатися такими порадами:

  1. Правильно вимірюємо розмір стопи. Всі ми знаємо, що кожен виробник має свої індивідуальні розмірні таблиці взуття. І якщо вам дуже подобається якісне чоловіче взуття у каталозі інтернет-магазину, вам варто зробити попередні виміри своєї стопи. Найкраще проводити процедуру у другій половині дня, оскільки розмір нашої ноги ближче до вечора трошки збільшується.

  2. Читаємо опис товару. Взуття може виготовлятися з різних матеріалів. Щоб вам було зручно при носінні взуття, звертайте увагу на все: висота каблука, матеріал устілки, спосіб кріплення застібки, наявність анатомічної підтримки стопи, і так далі.

  3. Вивчаємо розмірну сітку. Найточніша розмірна сітка представлена ​​на офіційному сайті виробника. Навіть якщо вона виявиться стандартною, краще переконатися в цьому особисто.

  4. Дізнаємося умови доставки, оплати та повернення. Найстрашніше для дівчини, коли оригінальне жіноче взуття не підходить за розміром. У таких ситуаціях бажано замовляти туфлі післяплатою, або ж оформити заявку відразу на кілька пар туфель. Завжди уточнюйте чи інтернет-магазин передбачає повернення товарів.

  5. Спілкуємось із консультантами. Найкраще зв'язатися з ними по телефону, таким чином, ви можете поставити всі питання, що цікавлять, і попросити допомоги при виборі.

Не варто боятися робити покупки через інтернет-магазини, тому що сьогодні це найлегший і найбільш зручний спосіб отримати бажаної речі без витрат вільного часу. Головне – завжди бути уважним та читати відгуки про продавця!

Коментарі