0
0
0

Ідеальні кросівки: як обрати нову пару

Ідеальні кросівки: як обрати нову пару


Ідеальні кросівки: як вибрати нову пару

Навіть прихильники ділового стилю одягу не можуть встояти перед практичністю та комфортом кросівок. Даний вид взуття є абсолютно у кожного незалежно від віку, гендерної приналежності чи національності.

Купити кросівки вигідно як для теплої пори року, так і холодних місяців. Їх модельний ряд розширюється з космічною швидкістю, що не може не радувати. Але величезне розмаїття моделей має і "іншу сторону медалі": купити ідеальну пару кросівок стає дедалі складніше.

Інтернет-магазин Чобіток склав список рекомендацій, які допоможуть уникнути помилок та полегшать процес покупки.

Цього робити точно не варто

Білі кросівки, брендові, орієнтовані на певний вид спорту тощо. Часто хочеться все й одразу! Але діяти імпульсивно і покладатися на успіх ризиковано. Навіть обдумана покупка може викликати розчарування, якщо:

  1. При виборі нової пари орієнтуватися на свій звичайний розмір взуття. Кросівки мають зовсім інший спосіб пошиття, тому показник розмірності може коливатися в досить широких межах. Важливо не нехтувати приміркою кожної окремої моделі та орієнтуватися на свої відчуття.

  2. Розділяти представлений асортимент на чоловічі кросівки та жіночі. Таке взуття здебільшого немає чіткого поділу на перелічені позиції. Єдиною перешкодою може стати відсутність потрібного розміру.

  3. Кросівки бігові купити для щоденних прогулянок. Великого лиха в цьому немає, але й хорошого мало. Структура та будова підошви, вага виробу, особливості конструкції. Спортивне взуття чудово підходить для активних занять, але буде не дуже комфортним при щоденному використанні.

Вибирати кросівки на липучках для відвідування спортивної зали також не рекомендується. Для цього комфортнішою стане модель зі шнурівкою.

Індивідуальний підбір кросівок

Набряки ніг, ломота в попереку, деформація нігтьової пластини, біль у суглобах. Усе це наслідки невдалого вибору. Якісні кросівки вибрати досить легко. Для цього достатньо:

  • чітко розуміти мету купівлі: спорт, щоденні прогулянки, туризм тощо. Це дозволить звузити масштаб вибору, оскільки професійні моделі розробляються з урахуванням вимог спортсменів;

  • сезонність взуття. Літні моделі кросівок найчастіше оснащені мембранною тканиною, яка забезпечує максимальний приплив повітря до ступнів, зимові варіанти – мають внутрішній утеплювач та виготовляються із більш щільних матеріалів;

  • вага виробу. Легкі кросівки підходять не для всіх випадків життя, а в деяких навіть протипоказані.

Амортизація підошви кросівок впливає на ступінь навантаження, яке відчуватимуть ваші суглоби та хребет. Сьогодні є безліч технологій, які допомагають уникнути перенапруг у зазначених областях тіла.

Ну а якщо ви вирішили купити кросівки онлайн, то важливо проконсультуватися з оператором сайту. Він допоможе отримати додаткову інформацію про обрану пару, розповість про умови доставки та обміну товару.

Коментарі