0
0
0

Ботинки L'Amo 55508-s-97

-30%
Хіт продажів
Ботинки L'Amo 55508-s-97
Відгуки:
(0)
  • Виробник: L'AmoL'Amo
  • Код товару: 000017655
  • Наявність: Є в наявності
1 660 грн.
2 370 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Купить Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

, , , ,

Висота виробу13см
Довжина устілки в 3825см
Висота підошви1,5-2см

Оригінальне взуття L`Amo - українське виробництво за європейськими технологіями

Справжню красу жіночих ніг може підкреслити лише якісне, стильне взуття. Воно створюється із застосуванням натуральних матеріалів за передовими технологіями, що гарантує отримання зручного в побуті, естетичного та елегантного виробу, який:

  • дарує шкірі приємні відчуття за рахунок м'якої підкладки, еластичності шкіри та ретельно оброблених швів;

  • знімає напругу з суглобів та попереку. Навіть якщо ваш сьогоднішній вибір - чоботи або туфлі на високих підборах, ввечері ви будете сповнені сил та енергії;

  • ергономічна колодка гарантує легку ходу та тривалий термін експлуатації брендових моделей.

Торгова марка L’Amo – бренд, родом з України. Компанія активно працює у сфері fashion-ритейлінгу ось уже 30 років, пропонуючи вітчизняним поціновувачам стилю найкращі моделі взуття за дуже приємними цінами. Фірмове жіноче взуття виконане у стилі кежуал та sport, що повністю відповідає модним тенденціям сучасності: лаконічність, простота, мінімалізм.

Про виробника L`Amo

Лямо - це простота ліній та форм, при вмілому поєднанні яких створюється унікальне, практичне взуття, яке є яскравим акцентом у будь-якому образі. У каталогах фірми легко знайти унікальні моделі жіночого взуття у стилі кежуал та спорт. Тут немає місця дискомфорту та скутості рухів. Кожен елемент продуманий до дрібниць, протестований та схвалений. Бренд пропагує легкий підхід до складання власного іміджу, без необхідності відмови від комфорту та елегантності.

На даний момент під торговою маркою L'Amo працюють найкращі дизайнери та кравці з Туреччини, Польщі, України. Для реалізації намічених планів, компанія ретельно стежить не лише за власним кадровим складом, але також відповідально ставиться до вибору постачальників. Для продукції L’Amo використовуються матеріали від перевірених виробників із Португалії, Туреччини, Іспанії, Італії, Польщі та інших розвинених країн. Фурнітура також відбирається за принципом довговічності та якості.

Технічна база ґрунтується на кращому європейському обладнанні. Постійне вдосконалення знань, швидке реагування на зміну вимог та інтересів споживачів, трансформації у світі моди, вивели фірму на високий рівень затребуваності за короткий проміжок часу. На внутрішньому ринку України вона є серйозною конкуренцією для інших вітчизняних виробників взуття. З кожним роком її впізнаваність та популярність лише міцнішає серед українок різного віку та соціальних груп: студентки, бізнес-вумен, пенсіонери, школярки, спортсменки тощо.

На сьогоднішній день бренд Лямо має офіційний магазин в Одесі, де представлені новинки поточного сезону. Кожен мешканець та гість міста може не тільки розглянути, але й приміряти варіант взуття, що сподобався. А менеджери магазину із задоволенням підберуть стильну сумочку, яка стане чудовим доповненням для нової пари.

Брендові товари L’Amo в інтернет-магазині Чобіток доступні для модниць з усіх регіонів України: Київ, Львів, Тернопіль, Дніпро, Полтава, Запоріжжя та ін. Комфорт та фірмовий стиль Лямо підкорили серця багатьох поціновувачів прекрасного, тому серед клієнтів бренду можна помітити знаменитих блогерів, представників ЗМІ тощо.

Асортимент взуття L`Amo

Каталог бренду рясніє унікальними пропозиціями. Тут існують традиційні варіанти виконання черевиків, чобіт, кросівок, але більшість виробів створюються в стилі спорт і кежуал. Саме це поєднання дозволяє отримати:

  • жіночі туфлі, які дарують виключно приємні відчуття, стильно виглядають на ніжці, підходять як для офіційних ділових моментів, так і для невимушеної прогулянки з друзями чи рідними. Демісезонні та літні туфлі представлені у вигляді лоферів, мокасин, дербі, спортивних варіантів, моделей на танкетці, широкому підборі або плоскій підошві;

  • унікальні черевики не тільки для весняно-осіннього періоду, але також і зимових холодних днів. Натуральна гладка шкіра, замша, нубук, зручна колодка, міцна підошва, широкий діапазон розмірів та внутрішніх об'ємів готового взуття. Все це гарантує легкий вибір із урахуванням індивідуальних запитів українських красунь;

  • літні босоніжки, шльопанці та туфлі, які не парять ногу, чудово зберігають форму та зовнішній вигляд, гарантують легкість ходи та простий спосіб догляду. У цій категорії взуття представлена ​​широка кольорова гама, величезний набір форм, фактур та дизайнів, унікальне поєднання тканин, перфорації та шкіри різних типів.

Вражаючий асортимент взуття у спортивному стилі радує модниць не лише трендовими формами та кольорами. Фірмові кросівки забезпечують здоровий мікроклімат всередині виробу, дозволяють розширити свій гардероб, внісши у свій повсякденний образ нотку свободи та активності. З Лямо легко почуватися комфортно у будь-який момент буденного та вихідного дня.

Особливості та переваги взуття L`Amo

Відправною точкою для створення брендового жіночого взуття Лямо стало прагнення створити оригінальну, зручну модель для повсякденного життя, але не позбавлену елегантності та стилю. Тому навіть класичні варіанти туфель виготовляються:

  • виключно із натуральних матеріалів;

  • за індивідуальними лекалами компанії;

  • з урахуванням особливостей будови стопи українок та рекомендацій провідних ортопедів країни.

Наявність якісної шкіри та підкладкового матеріалу з натуральних тканин дозволяє не переживати за гігієну ніг, уникнути появи сторонніх запахів та бути впевненим у довговічності обновки. Міцна, але гнучка шкіра, зносостійка замша, практичний нубук можуть зберігати форму готового виробу і його первісний вигляд досить тривалий час, за умови виконання систематичного очищення взуття та інших доглядових процедур.

Взуття від Лямо не визнає компромісів. У ній втілені найкращі традиції взуттєвої справи, сучасні модні тенденції та турбота про кінцевого споживача. Тому в брендовому взутті ви не зіткнетеся з такими неприємними моментами, як погано прошитий шов, нитки, що стирчать, протікання або розтріскування підошви, стиків, зміна кольору моделі і т.д.

Як купити взуття L'Amo в інтернет-магазині Chobitok

Щоб поповнити свій гардероб фірмовими речами, витрачати багато часу на походи по численним магазинам вашого міста зовсім не обов'язково. Також не варто засмучуватись, якщо це маленьке село з мінімальним вибором шкіряної галантереї. 

Інтернет-магазин Чобіток з його неймовірним асортиментом якісних товарів доступний для всіх користувачів інтернету. На сайті представлені оригінальні вироби від L’Amo та інших перевірених виробників взуття. А купити товар можна за спрощеною схемою:

  • встановити необхідні фільтри: сезонність взуття, фірма-виробник, тип верху та підкладки пари, бажаний колір, діапазон цін;

  • уважно оглянути запропоновані моделі, вказати необхідний розмір, у складних ситуаціях, отримати консультацію менеджера;

  • натиснути кнопку “Купити” та ввести контактні дані.

Після остаточного оформлення замовлення, залишається почекати 2 - 4 дні і отримати посилку в офісі поштово-транспортної компанії. Умови доставки, товари в розділі "Розпродаж" та актуальні пропозиції знижок варто уточнити у оператора магазину.

Інтернет-магазин Chobitok дбає про вашу красу щодня!


Розмірна сітка бренду L'Amo

Усі виміри вказані в міліметрах

Жіноче взуття

Європейский розмір34353637383940414243
Англійський розмір22.53.54566.57.589
Американський розмір44.55.56788.59.51011
Довжина устілки230235240245250255
261267273280

Немає відгуків про цей товар.