0
0
0

Ботинки Remonte R5072-01

-29%
Хіт продажів
Ботинки Remonte R5072-01
Відгуки:
(0)
  • Виробник: RemonteRemonte
  • Код товару: 000016960
  • Наявність: Є в наявності
2 560 грн.
3 600 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Купить Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

, , , ,

Висота виробу17см
Довжина устілки в 3825см
Висота підошви1-3см

Німецьке взуття Remonte

Лаконічність та стриманість, зручність та естетика, довговічність та практичність. Всі ці характеристики мають бути втілені у взутті сучасної людини. Як навколишній світ вимагає від нас мобільності та швидкого прийняття рішень, так і ми ретельно підбираємо свій щоденний гардероб, який має бути унікальним та стильним.

Максимально легко вирішити поставлене завдання можна лише в тому випадку, якщо надавати перевагу товарам від перевірених брендів. І одним із таких по праву вважається Remonte Dorndorf. Його каталоги щорічно наповнюються новими, цікавими моделями, які успішно поєднують у собі:

  • світові модні тенденції;

  • зручну конструкцію;

  • міцні матеріали.

Ремонте тримає марку за будь-яких обставин і абсолютно чітко передає сучасні інтереси споживачів у власній продукції. Її вибирають у всьому світі за універсальність, стиль та надійність.

Про виробника Remonte

Назвати Ремонте виключно німецьким брендом складно, адже в його історії багато що відіграє і Швейцарія. Абсолютно достеменно відомо, що основоположником компанії став Генріх Рікер, який на той час уже мав успішну взуттєву фабрику в Німеччині - Rieker Antistress.

Remonte став відгалуженням цієї фірми і був задуманий як виробник преміальної лінійки жіночого взуття. Перший завод бренду був запущений у Швейцарії в 1896 році. Перші партії взуттєвої продукції швидко розійшлися Європою. Основним напрямком стало постачання практичного взуття до Італії, Іспанії та інших європейських країн.

Товар швидко знайшов свого покупця і був гідно оцінений прекрасною половиною людства. Завдяки ретельно налагодженому процесу виробництва, постійному вдосконаленню та розвитку, компанія вийшла на світовий ринок і заявила про себе як про серйозного та надійного виробника взуття високого класу якості.

На даний момент виробничі потужності Ремонте Дорндорф з'явилися також у Марокко та В'єтнамі. Головний офіс залишається у Швейцарії і здебільшого займається розробкою аксесуарів, фурнітури, способів оформлення готового взуття. Нові ж заводи спрямовані на створення унікальних моделей жіночого взуття, яке має бути не тільки втіленням стилю, але й дарувати своїй власниці максимум комфорту та захисту.

Фірма перейняла від свого родоначальника найкращі взуттєві традиції:

  • використання виключно міцного та натурального матеріалу;

  • робота з передовими технологіями та технікою;

  • постійний моніторинг інтересів споживачів.

Сьогодні Ремонте вибирають активні, цілеспрямовані жінки, які цінують надійність та універсальність його продукції. Також готові товари припали до душі динамічному та зухвалому молодому поколінню. І багато в чому тут грає роль стилістика взуття: casual, classic, sport.

Асортимент взуття Remonte

Брендове взуття дарує повсякденному жіночому образу особливий шик. Воно притягує погляд, робить ходу впевненою та легкою, допомагає розподілити власні сили та досягти більшого.

Взуття від Ремонте радує широкою модельною лінійкою. І що найголовніше в цьому випадку, так це наявність натурального, приємного на дотик матеріалу, незалежно від сезонності виробу, його дизайну та форми:

  • жіночі черевики та напівчеревики купити в Україні вигідно через особливості клімату. Таке взуття прослужить вам більшу частину року: зігріє під час відлиги взимку, захистить від вологи навесні та восени. А навмисно простий та трохи зухвалий дизайн виробу дозволить підкреслити свою жіночність та незалежність;

  • чоботи з натуральної шкіри, замші стануть найкращим рішенням для холодних місяців. Вони приємно облягають ногу, надійно захищають від холоду, роблять образ витонченим і легшим, незважаючи на велику кількість верхнього одягу;

  • босоніжки та шльопанці виготовляються з більш тонкого та еластичного типу шкіри. Особливості їх обробки та створення роблять спекотні дні не такими виснажливими. Матеріал не травмує шкіру ніг, а м'яко обволікає її, дозволяючи стопам відпочивати та дихати;

  • жіноче взуття спортивного типу користується величезною популярністю не тільки у енергійних людей та спортсменів. Кросівки, мокасини, кеди, сліпони, снікерси шикарно підходять і для повсякденного носіння, оскільки створені із застосуванням передових технологій: амортизуючі протектори, зручна ширина та підйом, дихаючі устілки тощо;

  • туфлі підкорять тих, хто не любить скованості в рухах, яскравих дизайнів та наявність масивних аксесуарів. У каталозі Ремонте все просто і лаконічно. Виробник направив усі свої зусилля на створення оригінальних жіночих туфель: практичних, але не позбавлених витонченості та стилю.

Підібрати варіант для вечірньої сукні в асортименті компанії не вдасться. Тут немає блискучих лакових туфель-човників або строгих вінкліперів. Але ж цього й не потрібно енергійній, повній сили та впевненій в собі жінці. Повсякденне життя вимагає зовсім інші характеристики взуття, а Remonte їх напрочуд точно втілює у кожній брендовій моделі.

Особливості та переваги взуття Remonte

Фірмове взуття Ремонте сильно відрізняється від продукції конкурентів не тільки своїм стриманим дизайном і лаконічною кольоровою гамою виробів. Величезне значення мають ті численні технології, які застосовуються при створенні чергового задуму:

  • дихаючі устілки Lite`n Soft гарантують швидке відведення зайвої вологи від шкіри ніг навіть при заняттях спортом або у спеку. Вони дбають про здоровий мікроклімат чобіт, туфель і черевиків, не дозволяючи розмножуватися бактеріям та грибкам, а значить виключаючи неприємний запах і можливість появи подразнень на стопах;

  • застосування текстилю з мембраною технологією будови Rieker TEX, яка робить матеріал водонепроникним, але забезпечує приплив достатньої кількості повітря ззовні;

  • гнучка, але міцна підошва, виконана з полегшеної гуми дозволяє почуватися стійко на будь-якій поверхні, уникнути додаткових навантажень на суглоби, знизити ймовірність отримання травм при подоланні будь-яких перешкод, починаючи від слизької кахельної підлоги в супермаркеті і закінчуючи гірськими схилами далеко від цивілізації.

Філософія компанії Ремонте досить проста і чітка. У пріоритеті створення оригінального, зручного взуття з натуральних першокласних матеріалів та застосування інноваційних технологій, спрямованих на захист здоров'я людини.

Як купити взуття Remonte в інтернет-магазині Chobitok

Німецьке взуття Ремонте користується популярністю у всьому світі. Воно вже давно стало синонімом якості та комфорту. В асортименті компанії легко можна знайти обновку навіть для тих, хто носить взуття 42 та 43 розмірів. А інтернет-магазин Чобіток допоможе зробити покупку без зайвої витрати часу та сил.

На нашому сайті представлені тільки оригінальні моделі бренду, які набули популярності серед цінителів практичності та стилю. Українські модниці обирають інтернет-магазин Chobitok, оскільки у нас:

  • немає необхідності обмежувати себе у часі. Оформити замовлення можна в будь-який час доби без поспіху та штовханини;

  • є можливість детально розглянути товар та ознайомитись з основними його характеристиками;

  • оформити доставку до будь-якого міста України. Тепер брендові речі стали доступними не лише мешканкам великих міст, таких як Одеса, Київ, Харків чи Дніпро. Модниці з найменших населених пунктів також можуть легко поповнити свій гардероб унікальними обновками.

Приємні ціни, професійні online-консультації, лояльний підхід до кожного клієнта та наявність дисконту робить магазин Чобіток найзручнішим способом придбання якісної пари туфель, чобіт чи босоніжок.

З Чобіток ™ ваші мрії стають реальністю!


Немає відгуків про цей товар.