0
0
0

Кросівки Caprice 9-23722-26-112

-31%
Хіт продажів
Кросівки Caprice 9-23722-26-112
Відгуки:
(0)
  • Виробник: CapriceCaprice
  • Код товару: 000019647
  • Наявність: Є в наявності
1 950 грн.
2 830 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:шкіра
Колір:білий
Висота виробу:10см
Довжина устілки в 38:25см
Висота підошви:1,5-6см
Яскраві жіночі німецькі кросівки з м'якої натуральної шкіри. Кросівки на танкетці. Дуже комфортна і приємна модель. Виконана в білому кольорі із подвійною устілкою.

Німеччина, шкіра, білий, весна-літо

Зовнішній матеріалшкіра
Колірбілий
Висота виробу10см
ВиробництвоНімеччина
Довжина устілки в 3825см
Висота підошви1,5-6см
Повнотастандартная
Сезонвесна-літо

Оригінальне німецьке взуття Caprice

Стильний зовнішній вигляд – досить важливий момент для сучасної жінки. Але ще більш значущим аспектом успішного дня є комфорт і почуття легкості. Сьогодні темпи суспільства знаходяться на максимумі і встигнути реалізувати всі свої бажання не так просто. Наразі важливо продумувати як естетику щоденного образу, так й подбати про своє здоров'я.

З взуттям від німецького бренду Caprice ви швидко забудете про втому, набряклі ноги і біль у попереку. Ця компанія унікальна тим, що виготовляє жіноче взуття, покликане дарувати легкість, грацію, впевненість у кожному кроці. Недарма візитною карткою виробника став вислів: Walking on air (прогулянка по повітрю).

Про виробника Caprice

Засновниками бренду Каприз є сімейство Кельш, яке на той час вже мало репутацію висококваліфікованих виробників взуття. Їхнім партнером став успішний, амбітний підприємець Хорст Вортманн. З їхньої подачі в 1990 році і стартувала компанія Caprice, орієнтована на створення жіночого взуття.

Щоб не загубитися серед конкурентів, хлопці зі старту розпочали розробку та впровадження особливих технологій, що дозволяють зняти навантаження зі спини та суглобів. На світовий ринок вони вийшли з унікальним продуктом - підборами Antishokk, які стали основою першої фірмової колекції. Таке рішення дало потужний старт підприємству-початківцю і справи пішли вгору:

  • про унікальні розробки швидко дізналися в багатьох європейських країнах;

  • жінки зі всього світу прагнули купити обновку від Caprice;

  • розвивалася як технічна, а й технологічна база фабрики.

Сьогодні фірма Каприз знаходиться на лідируючих позиціях за рівнем довіри та затребуваності споживачами. Вона входить до складу великої корпорації Wortmann і має кілька десятків представництв по всьому світі.

Головний офіс компанії знаходиться в місті Пірмазенс, Німеччина. Тут розміщується основний штат менеджерів, дизайнерів та технологів. В цьому місці народжуються свіжі ідеї, створюються неймовірні колекції, з'являються трендові речі, які наслідують і поважають. Додатково кожна нова розробка проходить тестування з урахуванням ортопедичних норм світового рівня.

Асортимент взуття Caprice

Створення жіночого взуття - процес дуже клопіткий, але хлопці з Каприз добре з цим справляються. Вони знають, як важливо дівчині почуватися легко і вільно, але при цьому мати елегантний і стильний зовнішній вигляд. У каталогах компанії можна знайти взуття практично для всіх життєвих ситуацій:

  • класичні жіночі туфлі чи моделі у casual стилі підійдуть для офісу, навчання, приємної прогулянки містом і навіть світських заходів. Достатньо грамотно підібрати ансамбль одягу і ви будете неповторні;

  • фірмові босоніжки дозволять забути про мозолі, потертості та натоптиші навіть у найспекотніші дні. Вони шикарно виглядають у комплекті із шортами, легкими спідницями, літніми штанами і навіть разом із купальником та парео;

  • черевики мають естетичний, стриманий дизайн. Вони не обтяжують образ, але дозволяють підкреслити свою незалежність та силу духу. Така пара стане улюбленою річчю в гардеробі, оскільки буде актуальною не лише в демісезонний період, а й узимку;

  • жіночі чоботи порадують наявністю каблука, що амортизує, товстої, але гнучкої підошви з антиковзаючим покриттям, використанням технології OnAir Insole при створенні устілки. Ну і звичайно ж ергономічним дизайном, який поєднує у собі зовнішню красу та простоту в експлуатації. А додаткова модельна лінійка G дозволить купити обновку, незалежно від величини вашого об'єму гомілки та підйому стопи;

  • оригінальне спортивне взуття варте особливої ​​уваги. Кросівки, кеди та будь-яка інша модель для активних людей – втілення комфорту, надійності та безпеки. Тут передбачена щільна шнурівка, підошва, що добре гнеться, особливий вид "розумних" устілок, які можна поміняти при бажанні і т.д. У такому взутті ви не помітите, як пройдете щоденні 5000 кроків і неодмінно захочете більшого.

Німецький бренд Каприз має ще безліч цікавих рішень для своїх клієнтів, тому зібрав воєдино найкращих технологів, дизайнерів та конструкторів з усього світу. Це дозволило створити моделі для жінок різного віку, соціальних груп та інтересів.

Особливості та переваги взуття Caprice

Фірмова продукція Каприз унікальна за багатьма параметрами та аналогів її на сьогодні немає. У взутті продумана кожна деталь:

  • надійне оброблення крайових частин;

  • зручність розташування та доречність аксесуарів;

  • процес зняття та надягання виробів практично миттєвий і не вимагає наявності спеціальних приладів;

  • використовується виключно натуральні, безпечні для людини та навколишнього середовища, матеріали;

  • встановлюється довговічна фурнітура: застібки, замки, клепки тощо.

Також продумана і кольорова гама товару. Тут складно знайти яскраві відтінки, що викликають зайву увагу. Перевага віддана спокійним, стриманим, трохи приглушеним тонам, які підвищують унікальність моделі. До такого взуття легко підібрати одяг, сумочку, шарф та інші аксесуари.

Але найціннішими для споживача є запатентовані розробки компанії:

  • будова підбора OnAir Antishokk. За рахунок особливої ​​конструкції, 50% вібрації при ходьбі поглинається самим виробом, захищаючи цим людину від додаткових навантажень;

  • устілка з інтелектом OnAir Insole, яка здатна поступово запам'ятовувати форму стопи власниці взуття, сприяє достатньому вентилюванню внутрішнього простору, забезпечуючи здоровий мікроклімат внутрішнього простору;

  • взуття для власниць пишних ніг - лінія товарів категорії G. Вона полегшує процес вибору обновки, розширює можливості модниць і дозволяє перетворити практично не помітні недоліки на вельми спокусливі переваги.

Гнучка підошва Blue Oxygen, використання особливого типу гуми, високий рівень контролю якості. Все це разом робить бренд Caprice затребуваним серед шанувальниць стильних, добротних речей.

Як купити взуття Caprice в інтернет-магазині Chobitok

Купити жіноче взуття сьогодні не складає труднощів. Пропозицій величезна кількість. Але щоб підібрати обновку, яка стане кращим доповненням вашого іміджу, важливо вибрати надійний бренд і бути впевненим в оригінальності продукції, що купується.

Інтернет-магазин Чобіток робить все для того, щоб наші клієнти могли мати гідні речі, незалежно від місця проживання та виділеного бюджету на покупку:

  • програма лояльності для постійних клієнтів;

  • проведення вигідних розпродажів, акцій та запровадження додаткових знижок;

  • побудова справедливої ​​цінової політики;

  • можливість оформлення замовлення незалежно від часу доби та пори року;

  • спокійний, умиротворений процес вибору, де ви самі регулюєте час вивчення товару, що сподобався, підбір розміру, отримання консультації і т.д.

Доставка по Україні виконується за допомогою поштових пересилок та займає від 2 до 4 робочих днів. При отриманні товару ви маєте можливість добре його оглянути, приміряти та перевірити на міцність. Ми повністю дотримуємося правил, регламентованих законом України про права споживачів та відкриті для конструктивного діалогу з нашими клієнтами.

Інтернет-магазин Chobitok завжди стоїть на варті краси жіночого гардеробу!

Немає відгуків про цей товар.