0
0
0

Monroe 151-7336-20

-48%
Хіт продажів
Monroe 151-7336-20
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Monroe StarMonroe Star
  • Код товару: 000013273
  • Наявність: Є в наявності
1 350 грн.
2 590 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:кожа
Колір:черный
Внутрішній матеріал:байка
Купить Monroe 151-7336-20 Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Украина, кожа, черный, демисезон, байка

Зовнішній матеріалкожа
Колірчерный
Внутрішній матеріалбайка
Висота виробу20см
ВиробництвоУкраина
Довжина устілки в 3824,5см
Висота підошви1-3см
Сезондемисезон

Оригінальне жіноче взуття Monroe Star

Легкий, вишуканий образ для робочих буднів чи активних вихідних вам дається важко? Тоді зверніть увагу на вироби від торгової марки Monroe Star. У каталогах бренду зібрані найкращі моделі жіночого взуття із натуральних тканин, створені з урахуванням світових трендів сучасності.

Основна концепція бренду – невимушеність, лаконічність та комфорт у кожній моделі взуття. Компанія постачає на вітчизняний ринок стильну та якісну продукцію, яка покликана підкреслювати жіночність вашого образу. Різноманітність фактур, ліній, форм та кольорів гарантує свободу вибору ансамблю одягу, а також гарантує легку підтримку власного іміджу незалежно від життєвих ситуацій, погоди за вікном або вашого настрою.

З українським брендом Монро Стар ви наповните свій гардероб якісним, трендовим взуттям без вагомих грошових витрат.

Про виробника Monroe Star

Компанія Монро Стар – бренд українського походження, головний офіс якого знаходиться у місті Бровари. Фірма займається розробкою та створенням жіночого взуття у ціновій категорії “середня+”.

На виробництві застосовуються натуральні матеріали та довговічна фурнітура, які закуповуються у найкращих постачальників із Польщі та Туреччини. Дизайнерське бюро складається з досвідчених майстрів з європейською освітою, а виробничі потужності обладнані технікою останнього покоління із суворим контролем якості продукції на кожному етапі її створення.

Відмінною рисою бренду можна назвати уважність до деталей. Тут немає місця кривим швам чи необдуманим фасонам. Кожен елемент майбутньої пари взуття:

  • прораховується за допомогою комп'ютерних програм;

  • тестується на практиці;

  • проходить перевірку дотримання рекомендацій провідних ортопедів країни.

Використання натуральних матеріалів для зовнішніх і внутрішніх шарів взуття, підошва, що амортизує, та устілки, що дихають, допомагають зберегти здоровий мікроклімат ніг, навіть у момент піку активності людини. Гладка шкіра, замша, нубук, лак, шерсть, байка – основа практично кожного виробу.

При правильному догляді за взуттям, брендові моделі зберігають свій первозданний вигляд протягом декількох сезонів. Виробник подбав про те, щоб фірмові вироби були повністю адаптовані до кліматичних умов нашої країни і не зазнавали руйнівного впливу вологи, гострих країв льоду або насту, різких коливань температур тощо. У взутті від Монро Стар легко бути впевненою у своїй чарівності та повній безпеці.

Асортимент взуття Monroe Star

Модельний ряд бренду представлений виключно жіночим взуттям, виконаним у класичному стилі з нотками кежуал, міського та бохо напрямків. Тут розроблено величезну кількість пропозицій для:

  • бізнес-вумен та домогосподарок;

  • студенток та школярок;

  • спортсменів та пенсіонерів.

Кожна модель передбачає якісну обробку швів та стиків, використання міцних, природних матеріалів, а також передових європейських технологій:

  • жіночі туфлі чудово сидять на нозі, не стискаючи шкіру. Вони швидко приймають необхідну форму, оберігаючи ніжки модниць від пошкоджень та дискомфорту. Вдала конструкція колодки, безліч варіантів фасонів, креативний підхід до комбінування матеріалів – дають неймовірний результат, забезпечуючи кожній українці широкий вибір;

  • купити фірмові черевики та напівчеревики для весняно-осінніх та зимових місяців – значить гарантувати собі оптимальний рівень тепла, легкість рухів та максимальну стійкість навіть під час ожеледиці. Ви навряд чи знайдете тут похідний варіант черевиків, але стильні моделі в мінімалістичному виконанні або ж з модними аксесуарами пропонуються вдосталь;

  • шкіряні чоботи для жінок будь-якого віку та стилю життя, замшеві варіанти або моделі з нубуку допоможуть підтримати імідж навіть у момент найсуворіших морозів. Внутрішній підклад з натуральної вовни, зносостійкий верхній шар, підошва з глибоким малюнком, у поєднанні з оригінальним трендовим дизайном стануть яскравим аксесуаром будь-якого образу та забезпечать безпеку.

Літні босоніжки бездоганно сидять на нозі, не допускаючи перегріву шкіри або появи мозолів. У Монро Стар знають як зробити найспекотніший день легким та невимушеним.

Особливості та переваги взуття Monroe Star

Найголовнішою перевагою взуття від Монро Стар є висока його якість, яка забезпечена:

  • наявністю міцних, натуральних матеріалів;

  • багатоступінчастим контролем виконання технології на виробництві;

  • систематичним розширенням технічної бази і навіть постійним моніторингом трендових напрямків.

Важливим фактором затребуваності товарів бренду є також ідеальне поєднання якості їх пошиття з кінцевою вартістю. При дотриманні правил догляду за обраною парою термін її експлуатації перевищує тривалість сезону використання. При цьому ціни стартують від 699 грн.

До того ж, приємно, коли взуття виглядає естетично навіть після тривалого її використання і не потрібно переживати з приводу придбання нових чобіт або туфель.

Як купити взуття Monroe Star в інтернет-магазині Chobitok

Клімат України настільки мінливий, що низькоякісне взуття просто не здатне витримати навіть кількох місяців експлуатації. Саме тому більшість українок воліє купувати брендові вироби із гарантією якості.

Каталог компанії Монро Стар в інтернет-магазині Чобіток наповнений модними моделями взуття як для весняно-літнього сезону, так і для осінньо-зимового:

  • оригінальні жіночі туфлі у всіляких варіантах виконання;

  • унікальні чоботи та напівчоботи;

  • стильні черевики, які підходять для офісних умов, відвідування місць навчання, веселих молодіжних вечірок тощо.

А найголовніше, що купити взуття від виробника можна не лише на сайті. Більшість виробів представлено в офіційному магазині Чобіток™, який є відкритим для всіх мешканців та гостей Одеси.

При оформленні замовлення online ми гарантуємо своїм клієнтам швидку реалізацію заявки, приємні ціни не тільки на товари в розділі "Розпродаж", але й багато інших категорій, вигідні умови доставки.

З торговою маркою Chobitok легко бути бездоганною!


Немає відгуків про цей товар.