0
0
0

La Pinta 0346-215 17K

-30%
Продано
La Pinta 0346-215 17K
Відгуки:
(0)
  • Виробник: La PintaLa Pinta
  • Код товару: 000013926
  • Наявність: Модель распродана!
1 190 грн.
1 690 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:кожа
Колір:черный
Купить La Pinta 0346-215 17K Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Турция, кожа, черный, демисезон,

Зовнішній матеріалкожа
Колірчерный
Висота виробу9,5см
ВиробництвоТурция
Довжина устілки в 3825см
Висота підошви2-3см
Сезондемисезон

Оригінальне турецьке взуття La Pinta

Як казав класик: "В людині має бути все прекрасно: і обличчя, і одяг, і душа, і думки". Якщо обличчя і душу можна сховати від оточуючих або змінити за рахунок застосування косметики, то гардероб моментально видає особливості характеру і основні звички свого власника. Тому піклуватися про його вміст дуже важливо для сучасної людини.

Інтернет-магазин Чобіток пропонує своїм покупцям виключно якісне чоловіче та жіноче взуття, яке здатне підкреслити ваші переваги та приховати від чужих очей недоліки. Дозвольте собі виглядати чудово не з приводу, а щодня. Задоволення власним відображенням у дзеркалі надає бадьорості, рішучості та піднімає настрій.

Одним із надійних та затребуваних виробників взуття, який представлений на нашому сайті, є турецький бренд La Pinta. Його продукція привертає увагу не лише високою якістю виконання. Найцікавішим є оригінальний стиль її дизайну, який дивним чином переплетений з модними тенденціями сучасності.

Про виробника La Pinta

Взуттєвий бренд Ла Пінта був заснований у 1995 році в Туреччині Абдулою Сабур Ендіканом. Основним напрямком діяльності заводу стало виготовлення жіночого та чоловічого взуття у категорії middle up. 

З моменту свого створення і до сьогоднішнього часу фірма націлена на виготовлення якісної продукції. Це і зумовлює її активний розвиток, затребуваність товару по всьому світу та визнання з боку широкого загалу споживачів.

Бренд La Pinta ретельно стежить за:

  • своєчасним оновленням технічної бази виробництва;

  • щорічно приваблює нових дизайнерів із інших країн;

  • впроваджує інноваційні технології.

Завод обладнаний комп'ютеризованою конвеєрною лінією, більшість процесів автоматизовано, а якість готової продукції обов'язково встановлюється шляхом проведення досліджень. До всього цього додаються ще й досвідчені руки співробітників: дизайнерів, технологів, цеху пошиву і т.д.

Модельний ряд представлений в декількох стилях: класика, спорт, кежуал. Тут представлені всі молодіжні тренди, але вироби підходять для більшості вікових категорій споживачів, оскільки:

  • мають елегантний зовнішній вигляд;

  • є широка палітра відтінків;

  • для товару характерна наявність великої кількості різноманітних фактур, тиснення, перфорування, принтів, вишивок тощо.

Сьогодні фірма активно експортує свої товари до більш ніж 70 країн по всій земній кулі. В Україні знайти взуття від Ла Пінта також досить просто, оскільки наші співвітчизники швидко оцінили високий клас пошиття та неймовірну лояльність цінової політики виробника.

Асортимент взуття La Pinta

Колекції бренду з'являються із завидною постійністю кожні півроку. І це не може не тішити, тому що турецьке взуття в нашій країні дуже затребуване як жінками, так і чоловіками. Оригінальний дизайн, наявність натуральних матеріалів, широкий спектр доступних розмірів. Все це приваблює українців, які звикли одягатися стильно та користуватися якісними речами.

Для жінок з коханням із Туреччини

Турки дуже трепетно ​​ставляться до жіночої краси, а тому основну кількість сил спрямовують на створення унікальних та елегантних моделей для прекрасних дам. Серед пропозицій від компанії є маса оригінальних варіантів:

  • туфель – легких, зручних, практичних. У такому взутті легко почуватися королевою, навіть якщо попереду складний робочий день. Літні туфлі часто доповнені перфорацією, що робить їх практично невагомими, а демісезонні варіанти здатні урізноманітнити ваш образ унікальними принтами та яскравою вишивкою;

  • босоніжки стануть чудовим доповненням до легких сарафанів та кольористих спідниць. Вони чудово триматися на нозі, підкреслюючи ніжності жіночих форм. Стійкий підбор і вдала конструкція верху дозволяють забути про спеку, пил та пов'язані з цим неприємні відчуття;

  • черевики, які спеціально створені для особливостей українського клімату. Вони здатні зігріти свою власницю, але при цьому добре відводять зайве тепло і підтримують високий рівень гігієни ніг. В асортименті представлені вироби з високим бортиком, на підборах та плоскій підошві, зі шнурівкою, на блискавках або з іншими видами фурнітури;

  • напівчоботи сподобаються тим, хто цінує безпеку, комфорт та елегантність. Каталог наповнений різними формами та розмірами даного типу взуття. Є як класичні варіанти виконання, так і екстравагантні рішення. Тож вдалий вибір може зробити кожна модниця;

  • кросівки поповнять гардероб та допоможуть підтримати свій імідж у будь-якій життєвій ситуації. Тут немає професійних видів взуття, але безліч моделей для активного відпочинку, повсякденного життя і навіть світських заходів у класичному стилі.

З Ла Пінта легко підкреслити сильні сторони свого образу, бути неповторною та чарівною навіть тоді, коли вас ніхто не бачить!

Для чоловіків від La Pinta

Така сама неймовірна колекція створюється і для сильної половини людства. Виробник уважно стежить не тільки за вдалим дизайном взуття, але також дбати про його практичність та довговічність:

  • фабричні чоловічі туфлі мають прості, строгі форми, але при цьому виконані з урахуванням інтересів сучасного споживача: наявність шнурівки, стійкий каблук, різноманітність кольорів і унікальних стриманих візерунків. Такі вироби чудово підходять для роботи та вільного проведення часу, свят та буднів;

  • черевики на липучках, замках, зі шнурівкою та без неї. Асортимент настільки багатий та різноманітний, що ви легко поповните свій гардероб та забезпечите собі повну свободу у виборі одягу;

  • кросівки займають особливе місце у житті кожного чоловіка, адже це найбільш практичне та універсальне взуття. Ла Пінта створює класичні моделі, які ідеальні для роботи, молодіжні варіанти для веселих поїздок за місто, прогулянок та зустрічей з друзями, зручні пари для тренувань та активного проведення часу.

Не забув виробник і про зручне чоловіче взуття для літніх місяців. Шльопанці та сандалії порадують яскравими барвами, приємними на дотик матеріалами, зручною підошвою та неймовірними фасонами.

Особливості та переваги взуття La Pinta

Купити фірмове взуття Ла Пінта означає гарантувати собі:

  • високий рівень захисту від пошкодження, промерзання чи перегріву ніг;

  • практичність фасонів та зручність в експлуатації;

  • тривалий термін використання без видимих ​​змін форм та кольору.

Компанія дбає про високу якість виконання своєї продукції та працює з дотриманням міжнародних стандартів. Кожна брендова пара виготовляється на першокласному заводському обладнанні із натуральних, міцних матеріалів, безпечних для людини та навколишнього середовища.

Також приємним є те, що фірма прислухається до порад ортопедів і постачає на ринок товар з в міру еластичною підошвою, устілками, що амортизують, досить жорстким задником і т.д. Ну а приємна вартість фабричного взуття робить покупку не тільки корисною, а ще й максимально вигідною.

Як купити взуття La Pinta в інтернет-магазині Chobitok

Похід у взуттєвий магазин не завжди вдається: зайнятість на роботі, сімейні та суспільні справи, небажання перебувати у натовпі тощо. Тому сучасний споживач найчастіше вибирає інтернет-шопінг, який гарантує здійснення успішної покупки без зайвих нервів та марнування часу.

Інтернет-магазин Чобіток - один із найпопулярніших взуттєвих магазинів в Україні. Нас обирають за:

  • лояльність цін;

  • високу якість пропонованої продукції;

  • чітке та оперативне виконання замовлень;

  • багатий вибір сертифікованої продукції;

  • можливість отримання грамотної консультації.

Ми цінуємо наших клієнтів і докладаємо максимум зусиль, щоб ваша обновка приносила вам лише позитивні емоції. Для цього команда сайту Chobitok розробила кілька схем оплати товарів, цілу низку знижок та спеціальних пропозицій для постійних клієнтів, вигідні розпродажі. Доставка посилок організована за допомогою поштових служб України, тому ваше замовлення прибуде за вказаною адресою всього через 2 - 4 дні.

З магазином Чобіток легко бути стилягою незалежно від розмірів вашого міста: Київ, Маріуполь, Одеса, Дніпро, Павлоград, Дмитрівка.


Немає відгуків про цей товар.