0
0
0

Летние туфли Kadar 3242343

Хіт продажів
Летние туфли Kadar 3242343
Відгуки:
(1)
  • Виробник: KaDarKaDar
  • Код товару: 000013945
  • Наявність: Є в наявності
2 460 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:кожа
Колір:коричневый
Купить Летние туфли Kadar 3242343 Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Украина, кожа, коричневый, лето,

Зовнішній матеріалкожа
Коліркоричневый
Висота виробу8см
ВиробництвоУкраина
Довжина устілки в 4127см
Висота підошви1-1,5см
Сезонлето

Оригінальне взуття KaDar - європейська якість

Зручне і красиве взуття - один з найважливіших факторів успішного дня сучасної людини. Даний елемент гардеробу не тільки допомагає створити необхідний імідж, але і задає настрій, пробуджує бажання творити, домагатися і відкривати нові горизонти. Тому чоловіче взуття, так само як і жіноче, підбирається з особливим трепетом.

Український бренд KaDar як ніхто розуміє важливість якісного взуття, а тому не йде на будь-які компромісні рішення. Компанія орієнтована на результат і активний розвиток. Філософія фабрики полягає в створенні стильного взуття з якісних матеріалів в категорії "середня+", доступного кожному українцю.

Про виробника KaDar

Перша фабрика бренду КаДар була запущена в 1999 році в Луцьку. На початку своєї діяльності, виробництво було орієнтоване на створення шкіряної галантереї для чоловіків. Випускалася широка лінійка моделей в класичному, спортивному і кежуал стилі. Завод працював на совість, активно розширював технічну базу і поставляв на ринок першокласне взуття за доступною вартістю. 

Ці фактори дали потужний поштовх виробництву, продукція швидко стала впізнаваною на національному ринку. Тому вже незабаром було прийнято рішення відкрити новий напрямок з виготовлення і жіночого взуття. 

Сьогодні КаДар - це популярний бренд, який затребуваний не тільки в Україні. Він також веде експорт в країни Балтії, поставляє товари в Канаду, Польщу, Білорусь, Словаччину. Компанія постійно розвивається:

  • впроваджує у виробництво інноваційні європейські технології;

  • відкриває фірмові магазини;

  • застосовує матеріали тільки від перевірених виробників натуральної шкіри з Італії, Польщі, Португалії.

Щорічно в каталогах фірми з'являється більше 100 нових моделей, створених з урахуванням інтересів молодого покоління. Тут легко підібрати обновку в класичному стилі для робочих буднів, спортивні варіанти для активного проведення часу, універсальні вироби в casual напрямку.

Асортимент взуття KaDar

Бренд Кадар широко представлений у всіх областях України. Знайти його продукцію можна не тільки в Києві, Одесі, Дніпрі, але і в більш маленьких містах нашої країни. І що найприємніше для споживача, завдяки зусиллям даного виробника якісне взуття стало доступним кожному українцю. 

KaDar для жінок

Жіночі моделі вражають своєю елегантністю і практичністю. Навіть найвишуканіші туфлі і чоботи досить практичні в побуті, тривалий час зберігають свій привабливий зовнішній вигляд і чіткі форми. Для вітчизняних модниць бренд створює:

  • туфлі різних фасонів і дизайнів. Ви легко підберете нову пару для світської вечірки, ділових зустрічей і переговорів, а також для сімейних прогулянок. Ортопедичні устілки, зручна колодка і гладкий, приємний на дотик матеріал дозволять відчувати себе вільно і легко, незалежно від рівня вашої активності;

  • черевики порадують естетичним дизайном, наявністю надійної фурнітури і використанням натуральної шкіри, замші, нубуку. Вони спеціально створені для сміливих, незалежних духом і стильних дівчат різного віку;

  • чоботи не просто зігріють ніжки своєї власниці. Вони вигідно підкреслять їх стрункість і красу, зроблять образ більш легким, незважаючи на наявність об'ємного верхнього одягу;

  • кросівки, мокасини, сліпони, кеди. Всі ці види спортивного взуття від KaDar приємно здивують своєю практичністю і довговічністю. Таке взуття підійде не тільки для пробіжок і занять в тренажерному залі. Є маса варіантів, створених для прогулянок і поїздок на природу. У них ви будете почувати себе впевнено і комфортно як в місті, так і за його межами;

  • літні босоніжки і шльопанці. Спекотна пора року - не час для експериментів. Високі температури повітря, розпечений асфальт і всюдисущий пил і пісок згубно впливають на стан не тільки ніг, але і всього організму. Тому так важливо подбати про наявність універсального літнього взуття з натуральних матеріалів. В асортименті бренду є пропозиції на будь-який смак, колір і подію. 

Порадувати себе обновкою досить просто! Вибираючи брендове взуття від КаДар, Ви отримуєте довговічні вироби, поміняти які захочеться лише в тому випадку, якщо зміниться мода або ж ваш особистий стиль в одязі.

Чоловіча лінійка від KaDar

Хлопці більш практичні і консервативні в плані вибору взуття. Але у компанії  Кадар завжди є чим здивувати і порадувати представників сильної статі. Дизайнерське бюро постійно працює над новими варіантами чоловічих моделей взуття, при цьому універсальність і простота обслуговування таких виробів завжди залишаються на першому місці:

  • оригінальні чоловічі туфлі - прекрасне рішення не тільки для ділових людей. Завдяки унікальній стилістиці бренду, в каталозі підібрати можна як класичні варіанти, так і casual. В останньому випадку взуття підходить практично під будь-які життєві ситуації: навчання, робота, буденні справи, поїздки і т.д.;

  • зимові черевики або моделі на демісезонний період також мають різні варіації виконання. Єдине, що залишається незмінним, так це натуральний матеріал верхніх шарів взуття і підклада, зручна, антиковзаюча підошва, надійна фурнітура;

  • взуття спортивного типу дуже затребуване серед чоловіків. Бренд знає і підтримує прагнення хлопців до активного способу життя, занять спортом, простим бажанням відчувати себе максимально розкуто і вільно. Саме тому велика кількість уваги приділяється виготовленню даної категорії товарів. 

Імідж чоловіка часто грає вирішальну роль не тільки в бізнесі, але і в особистому житті. З КаДар легко бути стильним і оригінальним, без шкоди власному комфорту і бюджету.

Особливості та переваги взуття KaDar

Кадар не потребує представлення та реклами. Його товари легко впізнавані, в них є родзинка і особливий стиль, вони вигідно виглядають на нозі, не завдаючи дискомфорту. Такого результату компанія домоглася завдяки щоденному вивченню досвіду європейських конкурентів, моніторингу інтересів покупців і власним розробкам.

На даний момент основними особливостями продукції KaDar можна сміливо назвати:

  • сучасний, молодіжний стиль, який підходить всім віковим категоріям;

  • наявність європейських натуральних матеріалів, які дозволяють шкірі дихати, але і не пропускають вологу і холод всередину виробів;

  • використання якісної фурнітури. Замки, кнопки, застібки, блискавки - мають значний робочий запас і рідко вимагають до себе уваги.

Ну а приємним бонусом для всіх шанувальників брендового взуття виступає її лояльна ціна. До того ж, фірма любить балувати своїх клієнтів систематичними розпродажами і акціями, що робить їх товари ще більш доступними.

Як купити взуття KaDar в інтернет-магазині Chobitok

Ганятися за новинками брендового взуття, витрачати час для відвідування задушливих магазинів і терпіти вічні коментарі продавців сьогодні зовсім не обов'язково. Клієнти інтернет-магазину Чобіток вже давно забули про подібні незручності, адже на нашому сайті:

  • представлені найбільш актуальні моделі взуття для чоловіків і жінок;

  • немає настирливих консультантів і натовпів людей;

  • вибір можна робити неспішно, що дозволяє приймати більш зважені і обдумані рішення;

  • представлена розмірна таблиця від бренду;

  • реалізована можливість доставки товарів в будь-який регіон країни поштовими посиланнями з послугою післяплати.

Купити брендову річ за демократичними цінами без суєти - реально. Ну а якщо який-небудь момент вас турбує, наші оператори проведуть для вас професійну online-консультацію, допоможуть визначитися з розміром, нададуть додаткові фото і відео товару.

З інтернет-магазином Chobitok.ua ваші можливості безмежні!

Натали
Натали
04.07.2020
Заказывала эти красивейшие туфли мужу на подарок,качество просто великолепное,они на столько легкие,супер удобные,ребята сразу подсказали размер который подойдет.Заказывайте эту красоту,не пожалеете,настоящий бренд!Еще скажу,они настолько аккуратны!Спасибо всем!