0
0
0

Кросівки KaDar 4437942

Кросівки KaDar 4437942
Відгуки:
(0)
  • Виробник: KaDarKaDar
  • Код товару: 000022509
  • Наявність: Є в наявності
2 790 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:шкіра
Колір:чорний
Внутрішній матеріал:шкіра
Висота виробу:11см
Довжина устілки в 41:27см
Класичні повсякденні чоловічі кросівки із натуральної гладкої шкіри. Взуття в чорному кольорі, з внутрішньою підкладкою з натуральної шкіри, на шнурівці та масивною всюдихідною підошвою.

Україна, шкіра, чорний, демісезон, шкіра

Зовнішній матеріалшкіра
Колірчорний
Внутрішній матеріалшкіра
Висота виробу11см
ВиробництвоУкраїна
Довжина устілки в 4127см
Висота підошви2,5-4см
Повнотастандартна
Сезондемісезон

Оригінальне взуття KaDar - європейська якість

Зручне і красиве взуття - один з найважливіших факторів успішного дня сучасної людини. Даний елемент гардеробу не тільки допомагає створити необхідний імідж, але і задає настрій, пробуджує бажання творити, домагатися і відкривати нові горизонти. Тому чоловіче взуття, так само як і жіноче, підбирається з особливим трепетом.

Український бренд KaDar як ніхто розуміє важливість якісного взуття, а тому не йде на будь-які компромісні рішення. Компанія орієнтована на результат і активний розвиток. Філософія фабрики полягає в створенні стильного взуття з якісних матеріалів в категорії "середня+", доступного кожному українцю.

Про виробника KaDar

Перша фабрика бренду КаДар була запущена в 1999 році в Луцьку. На початку своєї діяльності, виробництво було орієнтоване на створення шкіряної галантереї для чоловіків. Випускалася широка лінійка моделей в класичному, спортивному і кежуал стилі. Завод працював на совість, активно розширював технічну базу і поставляв на ринок першокласне взуття за доступною вартістю. 

Ці фактори дали потужний поштовх виробництву, продукція швидко стала впізнаваною на національному ринку. Тому вже незабаром було прийнято рішення відкрити новий напрямок з виготовлення і жіночого взуття. 

Сьогодні КаДар - це популярний бренд, який затребуваний не тільки в Україні. Він також веде експорт в країни Балтії, поставляє товари в Канаду, Польщу, Білорусь, Словаччину. Компанія постійно розвивається:

  • впроваджує у виробництво інноваційні європейські технології;

  • відкриває фірмові магазини;

  • застосовує матеріали тільки від перевірених виробників натуральної шкіри з Італії, Польщі, Португалії.

Щорічно в каталогах фірми з'являється більше 100 нових моделей, створених з урахуванням інтересів молодого покоління. Тут легко підібрати обновку в класичному стилі для робочих буднів, спортивні варіанти для активного проведення часу, універсальні вироби в casual напрямку.

Асортимент взуття KaDar

Бренд Кадар широко представлений у всіх областях України. Знайти його продукцію можна не тільки в Києві, Одесі, Дніпрі, але і в більш маленьких містах нашої країни. І що найприємніше для споживача, завдяки зусиллям даного виробника якісне взуття стало доступним кожному українцю. 

KaDar для жінок

Жіночі моделі вражають своєю елегантністю і практичністю. Навіть найвишуканіші туфлі і чоботи досить практичні в побуті, тривалий час зберігають свій привабливий зовнішній вигляд і чіткі форми. Для вітчизняних модниць бренд створює:

  • туфлі різних фасонів і дизайнів. Ви легко підберете нову пару для світської вечірки, ділових зустрічей і переговорів, а також для сімейних прогулянок. Ортопедичні устілки, зручна колодка і гладкий, приємний на дотик матеріал дозволять відчувати себе вільно і легко, незалежно від рівня вашої активності;

  • черевики порадують естетичним дизайном, наявністю надійної фурнітури і використанням натуральної шкіри, замші, нубуку. Вони спеціально створені для сміливих, незалежних духом і стильних дівчат різного віку;

  • чоботи не просто зігріють ніжки своєї власниці. Вони вигідно підкреслять їх стрункість і красу, зроблять образ більш легким, незважаючи на наявність об'ємного верхнього одягу;

  • кросівки, мокасини, сліпони, кеди. Всі ці види спортивного взуття від KaDar приємно здивують своєю практичністю і довговічністю. Таке взуття підійде не тільки для пробіжок і занять в тренажерному залі. Є маса варіантів, створених для прогулянок і поїздок на природу. У них ви будете почувати себе впевнено і комфортно як в місті, так і за його межами;

  • літні босоніжки і шльопанці. Спекотна пора року - не час для експериментів. Високі температури повітря, розпечений асфальт і всюдисущий пил і пісок згубно впливають на стан не тільки ніг, але і всього організму. Тому так важливо подбати про наявність універсального літнього взуття з натуральних матеріалів. В асортименті бренду є пропозиції на будь-який смак, колір і подію. 

Порадувати себе обновкою досить просто! Вибираючи брендове взуття від КаДар, Ви отримуєте довговічні вироби, поміняти які захочеться лише в тому випадку, якщо зміниться мода або ж ваш особистий стиль в одязі.

Чоловіча лінійка від KaDar

Хлопці більш практичні і консервативні в плані вибору взуття. Але у компанії  Кадар завжди є чим здивувати і порадувати представників сильної статі. Дизайнерське бюро постійно працює над новими варіантами чоловічих моделей взуття, при цьому універсальність і простота обслуговування таких виробів завжди залишаються на першому місці:

  • оригінальні чоловічі туфлі - прекрасне рішення не тільки для ділових людей. Завдяки унікальній стилістиці бренду, в каталозі підібрати можна як класичні варіанти, так і casual. В останньому випадку взуття підходить практично під будь-які життєві ситуації: навчання, робота, буденні справи, поїздки і т.д.;

  • зимові черевики або моделі на демісезонний період також мають різні варіації виконання. Єдине, що залишається незмінним, так це натуральний матеріал верхніх шарів взуття і підклада, зручна, антиковзаюча підошва, надійна фурнітура;

  • взуття спортивного типу дуже затребуване серед чоловіків. Бренд знає і підтримує прагнення хлопців до активного способу життя, занять спортом, простим бажанням відчувати себе максимально розкуто і вільно. Саме тому велика кількість уваги приділяється виготовленню даної категорії товарів. 

Імідж чоловіка часто грає вирішальну роль не тільки в бізнесі, але і в особистому житті. З КаДар легко бути стильним і оригінальним, без шкоди власному комфорту і бюджету.

Особливості та переваги взуття KaDar

Кадар не потребує представлення та реклами. Його товари легко впізнавані, в них є родзинка і особливий стиль, вони вигідно виглядають на нозі, не завдаючи дискомфорту. Такого результату компанія домоглася завдяки щоденному вивченню досвіду європейських конкурентів, моніторингу інтересів покупців і власним розробкам.

На даний момент основними особливостями продукції KaDar можна сміливо назвати:

  • сучасний, молодіжний стиль, який підходить всім віковим категоріям;

  • наявність європейських натуральних матеріалів, які дозволяють шкірі дихати, але і не пропускають вологу і холод всередину виробів;

  • використання якісної фурнітури. Замки, кнопки, застібки, блискавки - мають значний робочий запас і рідко вимагають до себе уваги.

Ну а приємним бонусом для всіх шанувальників брендового взуття виступає її лояльна ціна. До того ж, фірма любить балувати своїх клієнтів систематичними розпродажами і акціями, що робить їх товари ще більш доступними.

Як купити взуття KaDar в інтернет-магазині Chobitok

Ганятися за новинками брендового взуття, витрачати час для відвідування задушливих магазинів і терпіти вічні коментарі продавців сьогодні зовсім не обов'язково. Клієнти інтернет-магазину Чобіток вже давно забули про подібні незручності, адже на нашому сайті:

  • представлені найбільш актуальні моделі взуття для чоловіків і жінок;

  • немає настирливих консультантів і натовпів людей;

  • вибір можна робити неспішно, що дозволяє приймати більш зважені і обдумані рішення;

  • представлена розмірна таблиця від бренду;

  • реалізована можливість доставки товарів в будь-який регіон країни поштовими посиланнями з послугою післяплати.

Купити брендову річ за демократичними цінами без суєти - реально. Ну а якщо який-небудь момент вас турбує, наші оператори проведуть для вас професійну online-консультацію, допоможуть визначитися з розміром, нададуть додаткові фото і відео товару.

З інтернет-магазином Chobitok.ua ваші можливості безмежні!

Немає відгуків про цей товар.