0
0
0

Кросівки Mida 112173(824)

Кросівки Mida 112173(824)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: MidaMida
  • Код товару: 000022686
  • Наявність: Є в наявності
2 190 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:шкіра
Колір:чорний
Висота виробу:11см
Довжина устілки в 41:27см
Висота підошви:2-3см
Стильні класичні чоловічі кросівки із натуральної гладкої шкіри. Взуття виконане в чорному кольорі з текстильною підкладкою.

Україна, шкіра, чорний, демісезон

Зовнішній матеріалшкіра
Колірчорний
Висота виробу11см
ВиробництвоУкраїна
Довжина устілки в 4127см
Висота підошви2-3см
Повнотастандартна
Сезондемісезон

Mida - чоловіче та жіноче взуття українського виробництва

Яким би продуманим та стильним не був би ансамбль одягу, без модного та якісного взуття він буде виглядати незавершеним. Більш того, не презентабельні чоботи або туфлі здатні звести всі ваші зусилля нанівець. Тому взуття займає окрему нішу у побудові іміджу сучасної людини та виконує одразу кілька функцій: захисну, декоративну, соціальну.

Mida – відомий український бренд, який зарекомендував себе з найкращого боку на національному взуттєвому ринку. Виробник розробляє та створює товари для жінок, чоловіків, дітей та підлітків. У його каталогах можна знайти моделі, які користуються популярністю вже не перший сезон.

Така затребуваність з боку українців стала можливою завдяки:

  • постійного розвитку компанії та вивчення світового досвіду створення взуття;

  • систематичному оновленню технічної бази заводів;

  • впровадженню у виробництво передових технологій;

  • застосуванню першокласних матеріалів;

  • наявності власного конструкторського бюро з розробки унікальних дизайнів майбутньої продукції.

Міда орієнтується на інтереси та запити українців, а також дослухається до світових модних напрямків. Грамотне використання цих двох факторів і допомагає створити оригінальні брендові моделі взуття, які так сподобалися нашим співвітчизникам.

Про виробника Mida

Біля джерел створення бренду стояв Віктор Пріт. Саме з його подачі команда однодумців із 5 осіб розпочала створення перших пар взуття ще тоді не існуючої компанії Міда. Поступово штат співробітників збільшився, хлопці вийшли на новий рівень і змогли перейти на слідуючий етап розвитку.

Титанічними зусиллями всього колективу було запущено першу взуттєву фабрику компанії Міда. Це сталося у 1992 році у місті Запоріжжі. Саме тут були створені перші великі партії взуття, які з неймовірною швидкістю розійшлися роздрібними магазинами нашої країни.

З цього моменту фірма:

  • почала активно набирати виробничі потужності;

  • стала впізнаваною та визнаною споживачами на внутрішньому ринку країни;

  • 2003 року було відкрито перший офіційний магазин.

На сьогоднішній день по всій країні налічується понад 100 таких магазинів, які працюють на франшизі. Окремо створено монобрендові точки реалізації товарів.

Міда має свої представництва в Білорусії та Росії, а також вважається одним із найбільших виробників взуття СНД. Її продукцію можна зустріти далеко за межами України: Канада, Польща, Чехія, США, Узбекистан тощо. Вона вже давно переродилася у великий національний холдинг, заводи якого розташовані у кількох регіонах країни.

Асортименти взуття Mida

Після закінчення майже 30 років, компанія Міда зайняла лідируючі позиції щодо кількості продукції та якості її виконання в Україні. У рік стабільно розробляється і втілюється в життя 4 сезонні колекції брендового взуття, серед яких є варіанти для жінок, чоловіків та дітей різного віку. Взуття виконується у:

  • класичному стилі;

  • casual напрямку;

  • зі спортивним ухилом.

Незалежно від стилістичної приналежності, всі варіанти взуття виготовляються із міцних та практичних натуральних матеріалів. Такий підхід до створення товару дозволяє бути впевненим у його надійності, довговічності та легкому способі догляду.

З турботою про імідж справжнього чоловіка

Фірмове чоловіче взуття вражає своєю різноманітністю, можливістю вибору виробу як для повсякденного носіння, так і створення більш офіційного зовнішнього вигляду для урочистих заходів:

  • туфлі чоловічі виконуються на плоскій підошві або невисокому стійкому підборі. Їх особливістю є стриманий стиль пошиття, відсутність яскравих аксесуарів, використання класичних темних кольорів;

  • зимові або демісезонні черевики порадують товстою, але пластичною підошвою з антиковзаючим покриттям, якісною обробкою швів та наявністю зручних устілок. Такі черевики добре захищають від сльоти та незначних холодів;

  • кросівки та інше спортивне взуття таїть у собі застосування інноваційних технологій, що дозволяє отримати готовий продукт, стійкий до механічних пошкоджень та зносу, але максимально комфортний для занять спортом та активного проведення часу.

Напівчоботи, льодоходи, шльопанці, мокасини та інші види фірмових виробів Mida відповідають стандартам якості та мають тривалий термін фабричної гарантії.

Українки гідні кращого

Жіноче взуття займає особливу нішу у діяльності компанії. Для милих дам у конструкторському бюро холдингу розробляються нові моделі для кожної наступної колекції. Тут також немає кислотних кольорів, але майстерно застосовуються трендові принти, складні форми, елегантна фурнітура:

  • купити жіночі туфлі можна як для світських та робочих моментів, так і для повсякденного життя. І ті, й інші здатні здивувати свою власницю високими показниками комфорту та міцності, незалежно від складності дизайну;

  • літні босоніжки та невагомі шльопанці стануть постійними супутниками у спеку. Вони ідеально підходять для прогулянок, поїздок на природу та до моря;

  • чоботи та напівчоботи представлені в багатьох інтерпретаціях від затишних уггі до зухвалих ботфортів.

І що найприємніше у всьому цьому різноманітті, так це ціни, які знаходяться в ідеальному співвідношенні з якістю та надійністю виробів. Кожна красуня може дозволити собі поповнювати свій гардероб шикарним взуттям, не побоюючись великих фінансових витрат. Ну а якщо дочекатися розпродажу від виробника, то цілком реально купити вподобану модель практично за собівартістю.

Особливості та переваги взуття Mida

Бренд Міда не зупиняється на досягнутому. Їхні темпи розвитку вражають. Ну а фішкою виробництва виступає те, що все взуття виготовляється з нуля. Це дозволяє контролювати якість виконання кожної стадії створення майбутніх чобіт або кросівок, а також звести до мінімуму ймовірність появи заводського браку.

Майже всі процеси на фабриці автоматизовані. Для цього фірма використовує високотехнологічне європейське обладнання. Це знижує собівартість готової продукції і робить її доступнішою для споживача.

Ну а найважливішою фішкою бренду є використання натуральної шкіри, нубука, замші, шерсті та овчини для створення нових колекцій. Якщо компанія і вирішує застосувати штучний матеріал, то це можуть бути декоративні елементи, незначні частини нових моделей або варіант їх обробки. У будь-якому випадку вся сировина проходить кілька етапів перевірки перед тим, як потрапити до розробки.

Як придбати взуття Mida в інтернет-магазині Chobitok

Купити будь-яку пару з останніх колекцій бренду Міда в Україні досить просто, адже є маса офіційних та дилерських магазинів з їхньою продукцією. Але щоб уникнути непотрібних турбот, не витрачати на шопінг багато часу і мати можливість вибирати обновку без суєти і сторонніх поглядів, достатньо зайти на сайт Chobitok.ua:

  • великий каталог фірмового взуття всіх фасонів, форм і кольорів;

  • професійні поради досвідчених менеджерів;

  • швидке оброблення замовлень будь-якої складності;

  • програма лояльності для постійних клієнтів;

  • безкоштовна доставка в будь-який регіон країни при замовленні товарів на загальну суму більше 1500 грн.

Львів, Одеса, Київ, Дніпро, Маріуполь. Тепер не важливо, де ви проживаєте, вирішує все лише ваш потяг до прекрасного і правильне внесення контактних даних в анкету клієнта на сайті Chobitok.ua.

З інтернет-магазином Чобіток легко бути стильним навіть далеко від цивілізації!


Немає відгуків про цей товар.