0
0
0

Кросівки Rieker 16425-40

Хіт продажів
Кросівки Rieker 16425-40
Відгуки:
(0)
  • Виробник: RiekerRieker
  • Код товару: 000019937
  • Наявність: Є в наявності
2 930 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:нубук
Колір:сірий
Висота виробу:12см
Довжина устілки в 41:27см
Висота підошви:2-3см
Оригінальні німецькі чоловічі літні кросівки з натуральної шкіри - нубуку. Взуття в сірому кольорі на шнурівці з наскрізною перфорацією.

Німеччина, нубук, сірий, літо

Зовнішній матеріалнубук
Колірсірий
Висота виробу12см
ВиробництвоНімеччина
Довжина устілки в 4127см
Висота підошви2-3см
Повнотастандартная
Сезонліто

Rieker - чоловіче та жіноче взуття німецького виробництва

Підібрати пару зручних черевиків або чобіт для активної, стильної сучасної людини буває дуже складно. Божевільний темп життя вимагає від взуття неймовірного: бути максимально модним, але при цьому не створювати небезпечних моментів для свого власника.

Рішенням для багатьох любителів трендових та надійних речей стало взуття та аксесуари від Rieker. Бренд працює з першокласними матеріалами, використовує виключно передові технології, перебуває у постійних пошуках рішень, які допомагають людині забути про тяжкість у ногах та судоми навіть після активного робочого дня.

Про виробника Rieker

Колискою бренду став мальовничий регіон Шварцвальд. Саме тут Генріх Рікер в 1874 році запустив у роботу першу фабрику з виготовлення взуття. Вже з перших днів свого функціонування компанія була націлена на створення унікальних виробів: максимально легких, гнучких та комфортних моделей взуття для будь-якого сезону.

У 1970 році фірма вийшла на міжнародний взуттєвий ринок. Упевнений прорив став можливим завдяки:

  • активному розвитку діяльності;

  • вивченню та вдосконаленню вже існуючих технологій;

  • впровадженню в життя власних розробок.

З цього часу поступово почали з'являтися нові заводи компанії, розташовані поза межами Німеччини: Туніс, Словаччина, В'єтнам, Марокко тощо. Сьогодні головний офіс холдингу Rieker Antistress розташований у місті Тайнген, Швейцарія. Штат співробітників бренду налічує понад 20 000 фахівців по всьому світу. Фірма співпрацює з величезною кількістю магазинів роздрібної торгівлі в США, а також переважної більшості країн Азії та Європи.

Сьогодні чоловіче та жіноче взуття від Рікер є синонімом комфорту та надійності, а його сучасний дизайн – втіленням світових модних тенденцій. Бренд відомий своєю унікальною технологією створення підошви Antistress, яка поглинає більшу частину ударної енергії під час ходьбі та бігу, тим самим знижуючи навантаження на суглоби та шкіру ніг.

Також велику увагу виробник приділяє будові устілок. Інноваційна технологія memo Soft дозволила створити “розумну” устілку, яка здатна запам'ятовувати особливості будови ноги власника. В її конструкції враховано анатомію стопи та поради провідних ортопедів світу.

Асортимент взуття Rieker

Переважна більшість моделей минулих та нинішніх колекцій компанії виконані у casual стилі. Також тут легко підібрати жіноче та чоловіче взуття класичного виконання, в лаконічному, стриманому виконанні:

  • туфлі для літа, демісезонного періоду та навіть зими відрізняються високим порогом міцності, зносостійкості та безпеки. В них враховані всі моменти використання від зручної шнурівки, до матеріалу підкладки;

  • босоніжки порадують своєю легкістю та простотою в побуті. Навіть при активному їх використанні зовнішній вигляд виробу залишається на належному рівні, тримає форму, чудово підходить для носіння на роботу, навчання, тривалих прогулянок та поїздок;

  • черевики та напівчеревики - втілення простоти та елегантності. Вони шикарно виглядають на нозі як чоловіків, так і жінок, дозволяючи своєму власнику забути про дискомфорт протягом усього дня та потреби ретельного підбору гардеробу;

  • зимові чоботи та ботфорти адаптовані під особливості сезону. У них є підошва з антиковзаючим покриттям і глибоким протектором, підклад з натурального хутра або овчини, надійна фурнітура, що не пропускає вологу і холод;

  • взуття спортивного типу також має свої особливості. Його будова і характеристики спрямовані не на короткочасні навантаження, а на тривалу роботу тіла. У ній почуватиметься комфортно як новачок, так і поважний спортсмен.

Але варто пам'ятати, що вся продукція бренду спрямована на повсякденне використання, тому якщо вам потрібні туфлі для світського рауту, то в каталогах Rieker ви навряд чи знайдете потрібний варіант.

Особливості та переваги взуття Rieker

Фірмовий стиль Рікер – практичність та надійність виробів, спрямована на максимальний захист здоров'я ніг. Цьому сприяє:

  • використання натуральних матеріалів. Бренд якщо і застосовує екошкіру, то тільки з метою захисту навколишнього середовища та виключно вищої якості;

  • впровадження технологій Антистрес-підошви та memoSoft-устілок;

  • створення окремого модельного ряду з ортопедичним ухилом: дозволяють почуватися комфортно людям з високим підйомом, плоскостопістю, збільшеною кісточкою тощо.

Якщо звернути увагу на колірну гаму продукції, то тут присутні спокійні, рівні тони. Навіть літні босоніжки та шльопанці виконуються в трохи приглушених відтінках, що надає їм ще більшої розкоші. Яскравий декор використовується мінімально та вельми доречно.

Як купити взуття Rieker в інтернет-магазині Chobitok

Завдяки постійним пошукам нових технологій для покращення споживчих якостей взуття, пильному контролю характеристик готового товару та моніторингу модних тенденцій у всьому світі, німецьке взуття Рікер користується величезним попитом.

Інтернет-магазин Чобіток пропонує своїм клієнтам великий каталог брендових товарів за лояльними цінами. У нас представлені:

  • найцікавіші моделі компанії;

  • передбачено функцію зум, яка допоможе розглянути товар більш детально;

  • представлена ​​розмірна сітка від виробника. Уважний вибір потрібного варіанту виконання товару зведе до мінімуму ризики та переживання.

Торгова марка Chobitok вже понад 20 років дарує можливість українцям користуватися якісними та стильними речами від провідних брендів Європи та Азії. А створення сайту дозволило нам стати ще ближчим до споживачів. Тепер не важливо відвідуєте ви наш офіційний магазин в Одесі або робите замовлення online, ваш вибір буде реалізований швидко і в повному обсязі.

Доставка по Україні займає від 2 до 4 днів, а наявність післяплати дозволяє відкинути всі страхи і сумніви. Перед оплатою товару ви можете розглянути його в офісі поштової служби та виконати примірку.

Купити оригінальне німецьке взуття від Rieker у магазині Чобіток простіше, ніж відкрити шафу власного гардеробу!


Размерная сетка бренда RIEKER

Все измерения указаны в миллиметрах

Мужская обувь
Размер394041424344454647
Длина стопы255261267274280287293300307
Женская обувь
Размер3536373839404142
Длина стопы231237242248255261267274

Немає відгуків про цей товар.