0
0
0

Ikos 3337-1

-27%
Ikos 3337-1
Відгуки:
(0)
  • Виробник: IkosIkos
  • Код товару: 000013846
  • Наявність: Є в наявності
1 350 грн.
1 850 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:кожа
Колір:черный
Купить Ikos 3337-1 Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Украина, кожа, черный, демисезон,

Зовнішній матеріалкожа
Колірчерный
Висота виробу10см
ВиробництвоУкраина
Довжина устілки в 4127см
Висота підошви1-2см
Сезондемисезон

Надійне чоловіче взуття Ikos

Відчувати приємне тепло в ногах, легкість рухів і бути впевненим у власній чарівності – безцінно. Не потрібно переживати з приводу осінньої сльоти, снігу, що випав, або літньої спеки. Все під контролем, якщо у гардеробі є брендове взуття від Ikos.

Український бренд вже понад 20 років радує співвітчизників якісним та стильним чоловічим взуттям. Модельна лінійка фірми щорічно поповнюється новими варіантами зимового, літнього та демісезонного взуття, в якому враховано:

  • особливості будови ноги сучасної людини;

  • трендові напрямки світової фешн промисловості;

  • кліматичні особливості нашої країни та багато іншого.

Чоловіки з усіх регіонів України вважають за краще купувати вироби вітчизняного виробника, які створені з любов'ю та турботою про споживача.

Про виробника Ikos

Ідея про створення взуттєвої фабрики була сміливою мрією родини Ковальчуків, які на початку 2000-х років почали виготовляти взуття ручної роботи у маленькій кімнаті гуртожитку. Вони працювали на совість та їх продукція досить швидко набула популярності.

Невтомна робота над удосконаленням власного товару та наявного обладнання, застосування першокласних вихідних матеріалів та поступове збільшення попиту дозволили маленькому сімейному бізнесу швидко перерости у справжню велику фабрику. Сьогодні завод з виготовлення чоловічого взуття Ikos добре відомий вітчизняним поціновувачам стильних та добротних речей.

Команда бренду не зменшує темпи розвитку і з року в рік лише підвищує планку якості, надаючи на внутрішній ринок першосортний товар за справедливими цінами. В команді зараз перебуває понад 1000 осіб: модельєри з європейською освітою, технологи, інженери, швачки найвищого рівня. Кожна людина на фабриці невипадкова. Підхід до підбору кадрів дуже суворий, оскільки філософія компанії полягає у повній довірі один одному, повазі та професіоналізмі.

На промислових потужностях компанії Ікос, що розташовуються в Луцьку (с. Струмівка), застосовують:

  • іспанське комп'ютеризоване обладнання, яке дозволяє чітко налаштувати та контролювати правильність виконання практично всіх стадій виготовлення взуття;

  • екологічно чисті вихідні матеріали: натуральну шкіру, хутро, байку, вовняне хутро;

  • особливу технологію нанесення латексних клеїв, яка дозволяє забезпечити якісне з'єднання окремих елементів майбутнього виробу та оптимальний приплив повітря до шкіри ніг під час експлуатації готової продукції.

На виробництві налагоджено систему контролю якості. Це допомагає уникнути заводського браку чи появи інших непередбачених моментів. Перед відправкою до споживача, весь товар піддається ретельному огляду та фінішній обробці за допомогою доглядових засобів італійського виробництва Kenda Farben.

Асортимент взуття Ikos

Сьогодні компанія Ікос - це добре відомий та шановний виробник чоловічого взуття на українському ринку. Фірма систематично випускає нові колекції, в яких основна частина моделей представлена ​​в класичному стилі:

  • туфлі мають чіткі форми, стриманий дизайн та спокійну гаму кольорів. Моделі ідеально підходять для чоловіків різної вікової категорії та дозволяють підкреслити сильні сторони свого іміджу та характеру: цілеспрямованість, ділову хватку, силу духу;

  • черевики – універсальне рішення. Клімат України дозволяє експлуатувати цей вид взуття більшу частину року і не переживати щодо власного комфорту та рівня захисту. Моделі зроблені таким чином, що чудово виглядають як із класичними брюками, так і в парі з джинсами;

  • кросівки порадують прихильників активного способу життя і тих, хто не любить утискати себе у свободі рухів. Багато варіантів спортивного взуття в класичному виконанні підходять не тільки для тренажерних залів і бігових доріжок. У каталогах фірми ви легко знайдете універсальні рішення, які будуть доречні навіть для носіння в офісі чи навчальні організації.

Літнє чоловіче взуття від Ікос здатне забезпечити почуття прохолоди ногам, подбати про достатній рівень гігієни, порадує своєю надійністю та красою. Зимові варіанти гарантують повний захист від промокання та промерзання, мають стійку, товсту підошву, яка чудово амортизує та поглинає більшу частину вібрацій при ходьбі. До того ж, вся фірмова продукція невибаглива у догляді. Достатньо проводити систематичне очищення її поверхні та просушувати пару після експлуатації.

Особливості та переваги взуття Ikos

При брендове взуття можно говорити безкінечно, адже Ікос має неперевершені споживчі характеристики:

  • основною перевагою виробів є їх високий рівень зносостійкості, забезпеченої застосуванням якісних матеріалів. Натуральна м'яка шкіра ідеально повторює будову ноги, при цьому не змінюючи своєї початкової форми, а приємний на дотик підклад гарантує максимальний захист шкіри від різноманітних пошкоджень;

  • кожна модель має продуману конструкцію, яка враховує анатомію чоловічої стопи та не сковує рухи. У модельному ряду передбачені всі можливі варіанти колодки: для високого та низького підйому, з додатковим об'ємом та вузькі варіанти;

  • ортопедичні устілки допоможуть уникнути підвищених навантажень на суглоби та спину, а унікальна технологія розпилювання латексних клеїв гарантує формування здорового мікроклімату всередині взуття будь-якого типу.

А вишенькою на торті виступає прийнятна вартість продукції. Виробник пропонує широкий діапазон цін, що дозволяє кожному українцю підібрати для себе найприйнятніший варіант.

Як купити взуття Ikos в інтернет-магазині Chobitok

Чоловічий шопінг - це швидке вирішення поставленого завдання з мінімальною тратою часу та сил. Тривалий процес вибору втомлює і дратує чоловіків, а тому інтернет-магазин Чобіток - найкраще рішення в даному питанні:

  • доступ до товару 24 на 7, без обмежень по його сезонності, вартості, колірним показникам тощо;

  • можливість ретельного огляду кожної моделі;

  • наявність консультативного центру, де вам чітко та швидко дадуть відповідь на хвилюючі питання;

  • широкий вибір сертифікованої продукції;

  • повне дотримання вимог закону про права споживачів та кілька схем оплати.

До того ж, в Одесі відкрито офіційний магазин торгової марки Чобіток, який дозволяє мешканцям та гостям міста отримати бажану обновку негайно. Ну а клієнти з інших населених пунктів будуть приємно вражені оперативністю виконання замовлень. Доставка посилок виконується по всій території України протягом 2 - 4 робочих днів. Якщо замовлення оформлене до 14:00, то посилка буде надіслана вам того ж дня.

Купити чоловіче взуття в магазині Chobitok так само легко та приємно, як заварити чашку ароматної кави!

Немає відгуків про цей товар.