0
0
0

Сапоги Simen 7848

-37%
Хіт продажів
Сапоги Simen 7848
Відгуки:
(0)
  • Виробник: SimenSimen
  • Код товару: 000013126
  • Наявність: Є в наявності
3 010 грн.
4 760 грн.
Доступні варіанти
Основні характеристики
Всі характеристики
Зовнішній матеріал:кожа
Колір:черный
Внутрішній матеріал:шерсть
Купить Сапоги Simen 7848 Вы можете у нас на сайте в режиме онлайн, без регистрации, либо заказать обувь по телефонам: (068) 486 9009 или (063) 486 9009. Дополнительные фото, характеристики и замеры обуви, можете уточнить у менеджера. В нашем интернет магазине представлены самые выгодные и низкие цены на оригинальную качественную кожаную женскую и мужскую обувь и сумки от всемирных польских, немецких, французских, турецких и украинских брендов и производителей. Доставка обуви с интернет магазина осуществляется без предоплат, наложенным платежом - где оплата товара происходит после его осмотра, примерки, или по предоплате. Гарантированный возврат или обмен товара в течении 14 дней, гарантия на обувь от производителя - 30 дней.

Польша, кожа, черный, зима, шерсть

Зовнішній матеріалкожа
Колірчерный
Внутрішній матеріалшерсть
Висота виробу42,5см
ВиробництвоПольша
Довжина устілки в 3825см
Висота підошви2-3,5см
Напівобхват гомілкирегулируется
Сезонзима

Польське оригінальне взуття Simen - розкіш у чистому вигляді

Гарне взуття – запорука успішного образу як на кожен день, так і для світських подій. Цей аксесуар має величезне значення і несе відповідальність не лише за ваш привабливий вигляд, але й здоров'я. А тому продукція польського бренду Simen – найкращий вибір для сучасної, незалежної та активної жінки.

Компанія вийшла на світовий ринок з якісним та грамотно виконаним товаром. Вона швидко заявила про себе, як про серйозного виробника взуття з натуральних матеріалів, і по сьогодні не дала приводів сумніватися в оригінальності та надійності її продукції, що випускається. В наш час фірма користується популярністю у багатьох європейських та азіатських країнах і продовжує розвиватися з неймовірними темпами.

Про виробника Simen

Сімен була створена у 1994 році. Вже за кілька років вона змогла вийти на світовий взуттєвий ринок. Сьогодні вона входить до складу міжнародного концерну GoErgo, що дозволяє виробнику:

  • одним з перших дізнаватися про трендові напрямки у фешн-індустрії;

  • застосовувати інноваційні технології на заводах;

  • використовувати першокласні матеріали та інше.

Основним напрямком роботи Simen є розробка та створення жіночих видів взуття всіх типів та фасонів. Але варто зазначити, що в портфоліо бренду можна знайти цікаві пропозиції також для чоловіків та дітей усіх вікових категорій.

Компанія має виробничі потужності в Латинській Америці та Європі. Переважна більшість філій розташована у Польщі.

При виробництві товарів використовуються виключно натуральні матеріали як для зовнішніх, так і для внутрішніх шарів взуття: шкіра, нубук, замша, байка, інші види текстилю. А основною фішкою компанії є оригінальний, легко впізнаваний дизайн продукції. У ньому майстерно переплетені класичні та новомодні елементи, які разом дають приголомшливий результат.

Асортимент взуття Simen на Чобіток™

Жіноче взуття - це витвір мистецтва, і хлопці з Simen це чудово знають. У їхніх колекціях знаходять свою мрію величезна кількість українок - сміливих і незалежних дівчат різного віку:

  • витончені туфлі благородних, стриманих тонів із майстерно підібраними аксесуарами;

  • брутальні черевики, навмисне громіздкі та агресивні. Вони ідеально підкреслюють красу жіночих ніг і роблять їх ще більш спокусливими;

  • невагомі босоніжки та шльопанці, які не просто дарують прохолоду у спеку. Вони шикарно доповнюють будь-який літній образ, незалежно від вибору ансамблю одягу;

  • елегантні чоботи та напівчоботи зі сміливими дизайнерськими рішеннями. Такі вироби вже на стадії ескізу замислювалися як максимально комфортний та стильний спосіб захисту ніг від пронизливого зимового вітру;

  • унікальне за своєю конструкцією та зручністю взуття спортивного типу, яке надійно охоплює ногу, дарує приємні тактильні відчуття, дає можливість підкреслити свою індивідуальність навіть під час занять спортом та легкої пробіжки по магазинах.

На сайті Chobitok представлені найкращі моделі від виробника за дуже приємними цінами. Ми любимо робити наших клієнтів щасливими, а тому даємо можливість кожній українській модниці реалізувати свої фешн-задуми в повному обсязі!

Особливості та переваги взуття Simen

Унікальною фішкою брендового взуття від Simen є міцність і надійність матеріалів, що використовуються при її створенні. До того ж, компанія активно впроваджує у виробництво новітні світові технології, які допомагають отримати естетичні стильні вироби, які:

  • здатні адаптуватися до рівня активності своєї власниці та дозволяють почуватися комфортно навіть в режимі мегаполісу;

  • враховують анатомічні особливості будови жіночих ніг: різну повноту гомілки, підйом стопи, можливу наявність збільшеної кісточки тощо;

  • дозволяють максимально ефектно підкреслити свої переваги, не використовуючи агресивних кольорів та фурнітури.

Зручна колодка, надійні підбори, зносостійкі, еластичні матеріали, ретельна обробка кожного елемента. Все це дозволяє польській фірмі Сімен впевнено тримати лідерську позицію на європейському взуттєвому ринку.

Ну а "вишенькою на торті" переваг виступають демократичні ціни фірмового товару та часті розпродажі від виробника. Погодьтеся, що можливість покупки відразу кількох пар стильного взуття, збуджує сильніше, ніж келих молодого вина.

Як купити взуття Simen в інтернет-магазині Chobitok

Оригінальне польське взуття для жінок Сімен завжди займає особливе місце у гардеробі модниць. Такі моделі дозволяють підтримувати свій імідж навіть у сірі будні, не жертвуючи власним комфортом. Тому інтернет-магазин Чобіток підготував для своїх клієнтів цікаві та вигідні пропозиції:

  • швидка обробка ваших заявок та доставка товару у будь-який куточок України за 2 - 4 робочі доби

  • відсутність сплати за поштово-транспортні витрати для клієнта при оформленні замовлення на загальну суму понад 1500 грн;

  • можливість отримання бонусних знижок за участю у нашій програмі лояльності.

Всі моделі Simen представлені не тільки на сайті Чобіток, але й в офіційних магазинах торгової марки в Одесі. Тут Ви можете уважно розглянути товар Simen та приміряти його. Ну а для українських модниць з інших міст ми передбачили можливість отримання бажаної моделі поштою з оплатою після огляду та приміряння взуття.

Немає відгуків про цей товар.