0
0
0

Балетки

Хіт продажів
Повнота +
Балетки Caprice 9-22551-20 354
Хіт продажів
Повнота +
Балетки Caprice 9-22551-20 160
-30%
Хіт продажів
Летние Туфли L'Amo 1106-1-03
-30%
Хіт продажів
Летние Туфли L'Amo 1106-1-09

Жіночі балетки - зручність 24/7

Мода - явище досить мінливе і примхливе, але є речі, які навіть їй непідвладні. Наприклад, жіночі балетки - взуття, яке набуло популярності ще в 50-х роках минулого століття, але і в наші дні високо цінується представницями прекрасної статі.

І така популярність легко пояснюється. Вони дозволяють створити жіночний, елегантний образ, навіть якщо Ваш сьогоднішній вибір припав на грубі джинсові штани з численними потертостями. Таке взуття однаково вдало поєднується з пишними і обтягуючими спідницями, діловими брючними костюмами і легкими квітчастими сарафанами. До того ж, вони практично невагомі і не створюють дискомфорту навіть під час активного дня.

Асортимент модних жіночих балеток в інтернет-магазині Чобіток™

Балетки жіночі - це стильні відкриті туфельки на низькому стійкому каблучку або абсолютно без нього. Для них характерна наявність тонкої підошви, округленого носочка і закритої п'яти. Але такий опис підходить лише до класичних моделей.

Сьогодні ж є маса цікавих варіантів пошиву, над створенням яких працювали кращі модельєри і компанії світу: з квадратним, скошеним або гострим миском, з ремінцями і зав'язками, з бантами різного калібру, камінням сваровські та іншими аксесуарами.

Вибір завжди залишається за жінкою. Ну а якщо він занадто складний, то варто порадувати себе відразу декількома парами стильних туфельок на низькому ходу.

Популярні бренди

Якщо ви велику кількість часу проводите за кермом, ваша професія вимагає постійних піших переходів з однієї локації на іншу, Ви шукаєте оптимальний варіант між елегантністю і комфортом, то купити балетки жіночі - стане ідеальним рішенням. Перевагу краще віддати моделям від надійних брендів:

  • Caprice - відома фірма з Німеччини, яка вже більше 20 років займається розробкою і пошиттям взуття високої якості. Бренд входить до складу «Wortmann KG» і активно застосовує на своїх виробництвах технології нового покоління. Капрайз вміло поєднують кращі традиції взуттєвої справи з новими модними тенденціями;
  • Rieker - історія цього бренду почалася 150 років тому в далекому регіоні Німеччини Шварцвальд. Сьогодні компанія випускає більше 1000 моделей чоловічого та жіночого взуття, а її продукція представлена не тільки в Європі. Рікер відомі своїм ретельним опрацюванням деталей, що гарантує тривалий термін експлуатації всієї своєї продукції;
  • L'amo - українська торгова марка, в каталозі якої представлені товари також турецького та польського пошиття;
  • Mida - бренд родом з України, жіночі балетки від якого користуються популярністю серед любителів стриманого стилю, з легким натяком на екстравагантність;
  • La Pinta - перевірений часом турецький виробник, який віддає перевагу натуральним, міцним матеріалам. Моделі бренду привертають увагу своїм незвичайним дизайном, наявністю лаконічних аксесуарів. На особливу увагу заслуговують зразки з наскрізною перфорацією, які здаються практично невагомими.

У нашому асортименті присутні також цікаві пропозиції від KaDar (Польща), Inblu (Україна), Remonte (Німеччина) і т.д.

Види і моделі жіночих балеток в інтернет магазині

Балетки - вибір дівчат декількох поколінь. Але в останні кілька років вони отримали просто колосальне поширення. Ми зібрали в каталогах інтернет-магазину Чобіток найбільш цікаві пропозиції від вітчизняних і зарубіжних компаній. Це дозволило кожній українці зробити вдалий вибір з урахуванням сучасних модних тенденцій.

Серед представлених моделей легко знайти:

  • однотонні класичні варіанти в спокійних пастельних тонах або звичних чорних і білих кольорах;
  • зразки з оригінальними аксесуарами та дизайном поверхні: бантики, пряжки, декоративні накладки та багато іншого;
  • туфельки, виконані в контрастних кольорах, з яскравими вставками і принтами;
  • на невеликій платформі, низьких підборах або з абсолютно рівною підошвою;
  • максимально закриті моделі або варіанти з відкритим носочком або п'ятою.

В асортименті сайту Chobitok.ua легко знайти лофери, мокасини, сліпони, які будуть максимально задовольняти ваші запити.

Різновиди за матеріалом

Дизайн грає одну з найважливіших ролей при виборі нової пари. До Вашої уваги представлені моделі, виготовлені з натуральної та екошкіри, текстилю, ПВХ-матеріалів. І вибір необхідно робити з урахуванням цього факту:

  • шкіряні - найбільш універсальні варіанти, але і одні з найбільш дорогих. Вони довгий час зберігають свій первинний вигляд, підходять для носіння не тільки в літні місяці, але і в демісезонний період, легко очищаються від забруднень і не вимагають особливих умов для просушування після експлуатації;
  • замшеві виглядають дуже ефектно на ніжці, максимально м'які і комфортні, мають яскраві відтінки, що допомагає правильно розставити акценти в створеному образі. Прекрасно підходять не тільки для літніх, але також і для осінньо-весняних прогулянок в суху погоду. Але варто пам'ятати, що даний матеріал потребує періодичної обробки спреєм для відновлення кольору і видаленням забруднень з його поверхні за допомогою спеціальної щітки;
  • тканинні - найрізноманітніші моделі, які просто створені для спекотних літніх днів. Вони ідеально підходять під легкі сукні, довгі штани і коротенькі шортики. До того ж деякі моделі можна прати в пральній машині, що сильно спрощує догляд за новенькими туфельками.

Силіконові балетки набирають популярність завдяки своїй невибагливості і універсальності. Найчастіше вони мають перфоровану поверхню, що гарантує високий рівень гігієни ніг і комфортні умови їх носіння. Вони не бояться намокання, добре сидять на нозі, легко очищаються від бруду і не вимагають тривалого процесу сушіння.

Вибрати і купити жіночі балетки: подарувати собі комфорт і елегантність

Незалежно від рівня вашої активності протягом дня, балетки стануть незамінним елементом гардеробу. Це взуття відрізняється великою різноманітністю фасонів, що дозволяє створювати неймовірні образи.

Різновиди балеток

Балетки присутні в гардеробі дівчаток, дівчат і жінок в необмеженій кількості. І все тому, що на даний момент промисловість пропонує широкий асортимент даного виду взуття. Зробити однозначний вибір часом не так вже просто, тому краще відразу розібратися з їх різновидами:

  1. Сліпони - унікальне поєднання балеток з кросівками, які підходять не тільки для щоденного використання, але також для спортивних занять.
  2. Сліпери - злегка нагадують туфельки на повністю рівній підошві середньої товщини. Верх туфельок часто виконаний з парусини і не має ніяких додаткових прикрас у вигляді шнурівки, ланцюжків, застібок і т. д.
  3. Лофери легко впізнати по широкому невисокому (не більше 2 см) каблуку і злегка подовженій передній частині.
  4. Еспадрильї - найбільш літній варіант, виконаний з натуральних матеріалів. Яскравим елементом виступає плетена косичка, розташована на зовнішній стороні підошви.
  5. Човники - володіють гострим миском і низьким стійким каблучком.

Це лише частина різновидів жіночих балеток, недорого купити які ви можете в інтернет-магазині Чобіток.

Правила вибору і на що звернути увагу при покупці

Обов'язковим правилом будь-якої покупки взуття є ретельний його підбір за розміром, огляд і примірка. Також потрібно враховувати:

  • умови, при яких ви будете їх експлуатувати. Для прогулянок в міських умовах підійдуть як кожані човники, так і сліпери з замші. Якщо ж більшу кількість часу Ви проводите в сільській місцевості і ходите по грунтових дорогах, то рекомендується віддати перевагу моделям, які легше очищаються від пилу. Ну а для поїздок до моря або річки незамінними стануть гумові різновиди;
  • уважно огляньте пару на предмет дефектів. Всі шви, стики деталей, машинні строчки повинні бути однорідними, акуратними і якісно виконаними. Нитки, що стирчать, тріщини на підошві, нерівні краї - сигнал для занепокоєння;
  • підбирайте модель з підошвою середньої твердості: сильно еластична або навпаки тверда підошва при ходьбі стане причиною дискомфорту.

Рекомендується знімати мірки з ніг, а також проводить примірку нової пари балеток після полудня. Так ви будете точно знати, що нові туфельки будуть вам впору навіть якщо ваші ніжки схильні до набряків.

З чим носити і поєднувати балетки

Купити жіночі балетки можна як для святкових подій, так і для повсякденного носіння. Такі легкі туфельки чудово підійдуть і для ділової зустрічі, і для поїздок в село, і для походів в ресторан або кафе. Залежно від фасону, вони вдало поєднуються:

  1. Зі строгим діловим костюмом. Причому абсолютно не важливо широкі або облягаючі штани входять до його складу. Моделі з загостреним носиком і елегантною бретелькою на п'яті будуть виглядати стильно і гармонійно.
  2. Легке плаття в підлогу, коротенький сарафан, або пишна спідниця трохи нижче колін будуть ніжно виглядати з балетками на ризинці, еспадрильї, тканинними або гелевими варіантами взуття.
  3. Укорочені штани, капрі, лосини також вигідно поєднуються з човниками, мокасинами, лоферами і т.д.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете детальні фотографії кожної пари взуття, її опис і таблицю розмірів від виробника. А якщо у вас залишаться питання, менеджери сайту проведуть додаткову консультацію і допоможуть з правильним вибором.

Як розносити балетки

Якщо ви купили жіночі балетки за розміром, але через деякий час відчули дискомфорт, то засмучуватися рано. Адже певні види взуття легко можна розносити, досить тільки вибрати правильну тактику.

Найбільш дієвими способами, які допомагають в деякій мірі збільшити розміри туфель, вважаються:

  • банальне розношування нової пари. Для цього можна злегка зволожити верхню частину виробу і одягнути на ногу з товстим носком. В процесі висихання взуття придбає нові форми і збільшиться в розмірах;
  • застосування спеціальних спреїв. Такі засоби наносяться на внутрішню поверхню туфель перед їх використанням. Особливий склад спрею підвищує еластичність і податливість матеріалу, що дозволяє швидко домогтися позитивного результату;
  • розмочування або заморожування взуття. Дані способи можна використовувати не на всіх видах балеток, так як зайва волога і низькі температури згубно впливають на деякі матеріали.

Варто відзначити, що розношувати взуття необхідно проводити з особливою акуратністю, так як є шанс зіпсувати його зовнішній вигляд або порушити цілісність.

Купити стильні жіночі балетки недорого в Україні

Придбати нову пару стильних балеток можна практично в будь-якому взуттєвому магазині, ось тільки вибір там обмежений, а для походу необхідно підібрати вдалий час. Новий варіант дій пропонує інтернет-магазин Чобіток.

Купити жіночі балетки в нашому інтернет-магазині максимально просто, так як:

  • ви не обмежені в часі і можете здійснювати покупки в будь-який момент;
  • асортимент товару настільки великий, що ви гарантовано підберете відразу кілька варіантів взуття потрібного фасону, кольору і бренду;
  • оформлення заявки займає кілька хвилин, а готова посилка прибуде у ваше місто через 2 - 5 днів (залежить від віддаленості населеного пункту);
  • є можливість отримати грамотну консультацію, яка допоможе уникнути помилок;
  • акції та розпродажі - часте явище на нашому сайті, що гарантує придбання вподобаної вам пари взуття за мінімальною її вартістю.

Ми працюємо з замовленнями різної складності та обсягу, тому ви можете здійснювати як роздрібні, так і оптові покупки.

Які фасони балеток зараз в моді?

В тренді балетки, доповнені стрічками або шнурівкою. Також вибором цього року стали прозорі моделі зі стразами і камінням.

З якого матеріалу краще купувати жіночі балетки?

Натуральна шкіра завжди в пріоритеті, але також широкого поширення набули тканинні і гелеві моделі.

Що робити якщо балетки тиснуть?

Застосувати один із способів, описаних в даній статті трохи вище.